Super Lig takımlarından İstikbal Mobilya Kayserispor'a maddi kaynak sağlanması amacı ile 19 Eylul'de yardım gecesi duzenlenecek. Kayseri Valisi Şehmus Gunaydın, Kayseri Buyukşehir Belediye Başkanı Memduh Buyukkılıc ve İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, kulup tesislerinde yardım gecesi ile ilgili basın toplantısı duzenledi. 19 Eylul'de saat 21.00'de başlayacak olan yardım kampanyası Kadir Has Kongre ve Spor Salonu'nda duzenlenecek. Kayseri Valisi Şehmus Gunaydın yardım gecesiyle ilgili yaptığı acıklamada "Kayseri'de yaşayan, Kayseriliyim diyen herkesin Kayserispor'a yardım etmesi gerekiyor. 'Kayserispor'a yardım etmek istiyoruz ama bankaya gidemiyoruz, kulubun lisanslı urunlerini alamıyoruz' diyenler vardı. Bu nedenle bir cok yerde yapılan SMS uygulamasını gercekleştirdik. Kayserisporumuzun başarısı icin herkesin fedakarlık yapması gerekir. Kulubun yukunu belirle kesimlere yuklememek gerekiyor. Yuku sadece belirli bir kesime yuklediğiniz zaman cozum kalıcı olmaz. Biz bu yuku herkese eşit şekilde yuklemek zorundayız. Hepimiz bu yuku yuklenmek zorundayız. Kayserispor hepimizin. Kayserisporumuzun başarısı icin herkesin fedakarlık yapması gerekir. Hic kimse bazı şeyleri bahane etmesin. Herkes gecmişe bir sunger ceksin. Eğer amacımız gercekten Kayserispor'a hizmetse gerisi teferruattır. Bu kampanyayla birlikte yardım etmek icin hic kimse bir bahaneye sığınamayacak. Oturduğunuz yerden yardım yapabileceksiniz. Herkes gecmişe bir sunger ceksin. Eğer amacımız gercekten Kayserispor'a hizmetse gerisi teferruattır" dedi. Kulup başkanı Erol Bedir ise lig başlamadan once SMS kampanyası başlattıklarını hatırlatarak, "Birkac ay once Kayserisporla ilgili şehrin protokoluyle toplantılar yaptık. Sadece bilet, loca gibi gelirlerin yetmeyeceği konusunda fikir birliği sonucu 'Kayserispor'u sahiplenme kampanyası' yapalım dedik. Toplantılarda Kayserispor'a yardım kampanyası duzenleme kararı aldık. Bu yardım kampanyası kapsamında SMS'le yardım etkinliği yaptık. 19 Eylul'de ise bazı ulusal kanalların da canlı yayınlayacağı yardım gecesi duzenleyeceğiz. Yurt icinde yaşayan ve gurbetteki Kayserispor sevdalılarının yardımlarına başvuracağız" dedi. Buyukşehir Belediye Başkanı Buyukkılıc, Kayseri'den her kesimin, Kayseri'nin havasını soluyan herkesin Kayserispor'a sahip cıkması gerektiğini kaydederek, "Ben Kayseriliyim diyen herkesin Kayserispor'a sahip cıkması gerekiyor. Kayserispor, olmazsa olmazımız. Şehrimizin onemli değerlerinden biri de Kayserispor'dur. Profesyonel takımların olduğu şehirler elbette ki daha cok gundemde kalıyor, adından daha cok soz ettiriyor. Biz Kayserimizin guzel anılmasını, guzel konuşulması istiyoruz. Biz Buyukşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Bu yardım kampanyası, Kayserispor'a sahip cıkma duygusunu bazı kesimin uzerine yıkmak yerine herkesin bu taşın altına elini koyması gerekiyor diye duşunuyorum" diye konuştu. Basın toplantısının ardından Vali Şehmus Gunaydın ve beraberindekiler Kayserispor antrenmanını izledi. DHA
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kayserispor icin 19 Eylul'de yardım gecesi duzenlenecek