Pancu Bursasporda
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Pancu Bursasporda
-
04-10-2019, 21:38:10PANCU ve FRASINEANU ile sozleşme imzalandı Başkanımız Levent Kızıl Bukreş`te Pancu ve Frasineanu ile sozleşme imzaladı.Rapid Bukreş`te kiralık olarak forma giyen Beşiktaşlı Rumen futbolcu Daniel Pancu ile 3 yıllık sozleşme imzalandı. Sabah saatlerinde Romanya`nın başkenti Bukreş`e gelen Bursaspor Kulubu Başkanı Levent Kızıl, Rumen yıldız Pancu ile menajeri Victor Becali`nin ofisinde bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat suren toplantıda her konuda anlaşma sağlanınca, Başkan Levent Kızıl ile Rumen futbolcu Pancu basına birlikte poz verdi. Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Pancu`nun Bursaspor`da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Pancu, futboluyla kendini kanıtlamış bir futbolcu. Daha once de Romanya`dan futbolcu transfer ettik, ancak bu oyuncular beklenen performansı sergileyemedi. Pancu`nun Bursapor`da başarılı olacağına inanıyorum" dedi. 2 yabancı oyuncu daha transfer etmek istediklerini Başkan Kızıl, "Super Lig`de ayaklarımızın uzerinde durmayı ve başarı olmayı hedefliyoruz. Bunun icin de hocamızın raporu doğrultusunda transfer calışmalarımızı surduruyoruz. İki yabancı oyuncu daha transfer etmek istiyoruz. Bu iki oyuncu Romanya veya Brezilya`dan olacak. Şu an ilgilendiğimiz futbolcular var, hocamız hangi futbolcuyu isterse onu almaya hazırız" ifadelerini kullandı. Rumen yıldız Pancu ise, Bursaspor`da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Beşiktaş`a da Rapid Bukreş`e de kırgın değilim. Bursaspor ile anlaştığım icin mutluyum ve Bursaspor`da başarılı olacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı. Turkiye`yi ve taraftarını yakından tanıdığını, Bursaspor`a alışmakta zorluk cekmeyeceğini ifade eden Pancu, "Turkiye futbolunu iyi biliyorum. Bursaspor`dan teklif gelince duşunmeden kabul ettim. Bursaspor da Super Lig`e yeni cıktı. Takım olarak iyi bir performans gostererek Super Lig`de iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum" dedi. İmza toreni sonrası Rumen futbolcu Pancu, Bursaspor forması giyerek ve elinde Bursaspor atkısıyla basın mensuplarına poz verdi. Ote yandan, Kulup Başkanı Levent Kızıl, Bursaspor`da forma giyen Frasineanu ile de sozleşme yeniledi. Başkan Kızıl, daha sonra her iki futbolcu ile Rumen ve Turk basın mensuplarına birlikte poz verdi. kaynak:bursaspor resmi sitesi [IMG]http://img124.**************/img124/2585/pancu20gk.jpg[/IMG] [IMG]http://img124.**************/img124/9480/pancu17rc.jpg[/IMG] __________________