Hikmet Karaman, yeşil beyazlı kulupteki değişimden bahsetti. Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, yeşil beyazlı kulubun Turkiye’de onemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Bursa’nın futbol icin onemli bir şehir olduğunu ifade eden Karaman ’Bursaspor bircok şeyleri actı. Mesela, calışanların maaşları en ufak bir gecikmeye uğramadan odeniyor. Tum personelden bahsediyorum ki bu da huzurlu bir ortam icin cok onemli. Oyuncuların primleri, calışanların maaşları zamanında ve eksiksiz alıyor. Boyle bir duzenin olduğu yerde başarısız olamazsınız ya da olursanız hesabı vermek durumunda kalırsınız.’ dedi. ’YONETİMLE KONUŞACAĞIZ’ Rahmetli İbrahim Yazıcı’ya AVrupa’da başarı sozunu mutlaka yerine getireceğini ifada eden Karaman şoyle konuştu: ’Bana başkanın soylediği buydu: Hocam Avrupa Ligi’nde gruplara kal, başka bir şey istemiyorum demişti. Hedefimiz hayalimiz ilk etapta bu. Yeni gelen yonetimle oturup konuşacağız. Belki bizle calışmak istemeyecek, başka planları olacak, diretmek bu durumda yanlış olur. Bunun dışında Bursaspor’un yeni sezonda başarılı olması adına hızlı bir şekilde secim yapılıp yonetim oluşturulmalı zira zaman işlemeye başladı. Olay __________________