Başkan adayları projelerini anlattı
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Başkan adayları projelerini anlattı
-
04-10-2019, 21:34:3717 Haziran’da gercekleşecek olağanustu genel kurul oncesinde 5 başkan adayı, BURSİAD ve Mayıs 16 Grubu uyeleriyle bir araya geldi. Bursasporlu İşadamları Derneği (BURSİAD) ve Mayıs 16 Grubu’nun ortaklaşa duzenlediği organizasyonda, Bursaspor’un 5 başkan adayı İlhan Uslu, Mesut Mestan, Erkan Korustan, Muzaffer Onadım ve Hayri Yazıcı’yı dinledi. Toplantıda ilk sozu İlhan Uslu aldı. 16 Mayıs ruhunu yaşatmaya devam etmek ve merhum başkan İbrahim Yazıcı’nın yolundan gitmek icin goreve talip olduklarını belirten Uslu, “Geleceğin kurtulması planlı programlı projelerle olur” dedi. İkinci konuşan başkan adayı Mesut Mestan oldu. Mestan, “Başkan secilirsek Hikmet Karaman ile devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Erkan Korustan;“Futbolu bırakan Omer Erdoğan gibi bir değer teknik ekipte olacak” acıklamasını yaparken OYAK Renault ile goruşmede olduklarını ve Sarı Siyahlı ekibin Bursaspor’un pilot takımı olacağını belirtti. Ardından konuşma yapan Muzaffer Onadım, Timsah Arena’nın butun gelirlerinin Bursaspor’a kalması gerektiğini soylerken; “Bu gelirler verilmezse Merinos Stadı’nda oynarız” acıklamasını yaptı. Onadım ayrıca Alex’e teklif goturduğunu ancak Brezilyalı futbolcunun kabul etmediğini sozlerine ekledi. Hayri Yazıcı ise tansiyon problemi sebebiyle konuşmakta sıkıntı cektiğini ve hatır icin organizasyona katıldığını belirtti. Yazıcı yerine İlhan Parseker mikrofonu alırken, ‘VİZYON 16’ projesinden bahsetti. Hedeflerinin Bursaspor’u dunya markası haline getirmek olduğunu belirten Parseker, “Bu duşunceye yakışır tuzuk değişikliğini yapacağız” dedi. Bursa Hakimiyet __________________