Muzaffer Onadım, Bursaspor’da neden koltuğa talip olduğunu acıkladı Onadım, “Bursaspor, Turkiye’de cok onemli bir yere geldi. Korkunc bir potansiyele sahibiz, bunu ortaya cıkarma zamanı geldi” diye konuştu. Bursaspor başkan adaylarından Muzaffer Onadım, ortaya cıkan adayları yeterli gormediğinden dolayı koltuğa talip olduğunu soyledi. Onadım “Bursaspor, Turkiye’de onemli bir yerlere geldi. Korkunc bir potansiyel var. İyi bir şeyler verebilmek adına aday oldum. Başkan adaylarını yeterli gorseydim aday olmazdım. Bursaspor kimsenin babasının malı değil. Kavga istemiyorum. Kadrolu adaylar var. Hibe konusunda tartışılan isimler var. Cok ayıp geliyor bunlar” diye konuştu. Secilmesi halinde kısa surede tuzuk kongresi yapacağının altını da cizen Muzaffer Onadım, şoyle konuştu: “Tuzukte eksik maddeler var. 1963’de herkes bir takım tutuyordu. Artık yeter. Tavır koyma zamanı. Ya Bursaspor’u tercih edeceksin ya da oraya gideceksin. İlk hedefim bu benim. Sicili yeniden getireceğim. Blok oyların onune gecmek icin. 3 milyonluk Bursa’da gercek taraftarlar Bursaspor’a kazandırılmalı. Olmazsa olmazlardan bir tanesi bu bizim icin. Kalıcı bir kurumsallaşma lazım. Herkes herkese eşit olmalı. Mesela Cavit Cağlar cıktı herkese eşit olduğunu acıkladı. İşte boyle olmalı.” “Bursaspor’a siyaseti sokmak en buyuk kotuluk. Bursaspor siyasetci girsin ama siyaset girmesin. İyi bir idareciyim ben. Namuslu ve şerefli bir adamım. Oyle bir aileden geliyorum. Şaibeli bir olaya girmem. Bursaspor’u mahkeme kapılarına duşurmem. İstemeden olan şeyler olabilir. Hicbir kuruluşun hicbir kimsenin adayı değilim.“ Onadım, secilmesi durumunda Teknik Direktor Hikmet Karaman’la yola devam edeceğini belirtti. Onadım, transfer calışmaları hakkında da bilgi verdi. Fenerbahce’nin eski yıldızı Alex ile temasa gectiğini belirten Onadım, “Dolaylı yollardan goruşuyoruz. Alex’in Bursaspor forması giymesini istiyordum. Ancak olumsuz yanıt verdi. Tabii ki hocanın duşunceleri de onemli. Pilot takım mutlaka olmalı. Oyak Renault Spor Kulubu’nu almak istiyorum“ şeklinde konuştu. Bursaspor’un birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Muzaffer Onadım, ’İcerideki kavganın bitmesi lazım. Ben asla kavgadan yana olmam. Dedikoduya yer kalmayacak. Başkan olursam acık hesap vereceğim. Cıkıp basın onunde yapacağım bunu. Bir adayın hibe parasını sordum cevap alamadım. Tamam vereceğiz dediler gelmedi daha. Boyle bir yonetim tarzı yok.” Kongre icin uyelere de seslenen Onadım, “Durustluğumden dolayı bana oy versinler. Delikanlı adamız. En iyisini ben yapacağım. En guzelini yapacağım. Bursaspor taraftarına sozum var. Farklı bilet ucreti olacak. Bursaspor stat gelirleri taraftarlardan onemli değil. Bedava bilet olmayacak ama sembolik bir rakam olacak’ dedi. Olay __________________