Timsah'ın 1 numarası ilk kez penaltı kurtarmıyor. Bu konudaki yeteneği ortada olan tecrubeli file bekcisinin 2014-2015 sezonundaki Başakşehir kupa macında yaşattıkları ise hala hafızalarda. Bursaspor'un 1 numarası Harun Tekin, Kasımpaşa galibiyetinde kilit rol oynadı. Kurtardığı penaltıyla skora tesir eden ve mac icersinde Kasımpaşalı oyunculara bircok pozisyonda gol izni vermeyen tecrubeli file bekcisi, 5 haftada elde edilen 12 puana da ciddi katkı koydu. Harun, yeşil beyazlı formayla bugune kadar bircok kez penaltı kurtardı. Gecen sezon Vodafone Arena'nın acılışında dakikalar 58'i gosterirken Mario Gomez'in penaltısını cevirende Harun Tekin'di. Donen top her ne kadar gol olsa da Timsah'ın 1 numarası bu konudaki becerisini ortaya koymuştu. CEYREK FİNALE CIKARMIŞTI Yine gecen sezonki Antalyaspor macı... Bu kez Dunyaca unlu Samuel Eto'o'ya şans tanımayan ancak yine donen top şanssızlığı yaşayan 27 yaşındaki kaleci, 2014-2015 sezonunda ise adeta destan yazmıştı. Bursaspor Ataturk Stadı'nda Ziraat Turkiye Kupasında macı son 16 turunda Başakşehir'le karşılaşmış ve mucadele penaltılara kalmıştı. Harun Tekin, Alpaslan Erdem ile Gencer Cansev penaltılarında gole izin vermeyerek yeşil beyazlıların adını ceyrek finale yazdıran isim olmuştu. Harun'un bu surecte penaltıdan yediği goller var fakat bu konudaki yeteneği artık herkes tarafından kabul edildi. MUTEVAZI KAPTAN Kasımpaşa macının ardından acıklamalarda bulunan Harun, penaltı pozisyonuyla ilgili şunları soyledi: "Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum. İnşallah kariyerimde boyle guzel maclar sığdırırım. Rakip kotu vurduğu zaman biz iyi iş yapmış oluyoruz. Hissettim, o tarafa gittim ve cıkardım. Galibiyette de pay sahibi olduğum icin mutluyum. Butun takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet aldığımızı duşunuyorum. Belki takım olarak belli zamanlarda istediklerimizi yapamadık fakat kazanmayı başardık" Olay