Antalyaspor Teknik Direktoru Jose Morais, ligde ust sıralara cıkabilmek icin Galatasaray'ı yenmek istediklerini belirtti. Morais, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gercekleştirilen antrenman oncesinde gazetecilere yaptığı acıklamada, Galatasaray macının zorlu gececeğini soyledi. Turkiye'nin en iyi takımlarından birine karşı deplasmanda oynayacaklarına dikkati ceken Morais, takım olarak hedefledikleri noktaya ulaşabilmek icin sıkı bir şekilde calıştıklarını kaydetti Galatasaray macına cok iyi hazırlandıklarını ifade eden Morais, "Deplasmandan iyi sonuc alacağımıza inanıyorum. Kazanmak istiyoruz. Galatasaray macı onem arz eden ancak donum noktası bir mac değil. Ligde ust sıralara cıkabilmek icin bu macı kazanmayı amaclıyoruz. Ligde onumuzde alabileceğimiz cok puanlar var ve inandığımız surece bu puanları alacağız." dedi. Bir gazetecinin, "Eto'o'nun takımla birlikte olmaması avantaj mı, dezavantaj mı?" şeklindeki sorusuna Morais, şoyle yanıt verdi: "Bildiğiniz uzere ligdeki 5 macın 3 macını Eto'o ile oynadık. Bu 3 macta da 0 puan aldık. Eto'o'nun eksikliği 'eksi ya da artı olacak' diye duşunce belirtemem. Son macta Eto'o'suz oynadık iyi mucadele sergiledik. Burada onemli olan nokta takım olabilmek. Bu yonde calışmak istiyoruz. Butun futbolcularım galibiyete inanmak zorundalar. Bu takıma galibiyet getirecek guc inanctır. Bir isim uzerinden değerlendirme yapamam. Ben herkese inanıyorum." Hazırlıklar suruyor Antalyaspor, Spor Toto Super Lig'in 6. haftasında, 2 Ekim Pazar gunu deplasmanda Galatasaray ile yapacağı macın hazırlıklarını surdurdu. Teknik direktor Jose Morais yonetiminde gercekleştirilen antrenman, ısınma ve istasyon calışmasının ardından dar alanda pas ve şut calışması yapıldı. Futbolcuların oldukca hırslı gorunduğu antrenmana kadro dışı bırakılan Samuel Eto'o katılmadı. LigTV
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Galatasaray'dan puan alacağız"