35 dak. Hazırlık: 5 dak. | Pişirme: 30 dak. | Servis: 2 Kişilik.



Enginar ile Levreğin muthiş buluşması! Enginarlı Levrek davet sofralarınızın yıldızı olacak!

Malzemeler:

500 gram Levrek

8 adet Cherry Domates

5 adet Arpacık Soğan

4 diş butun Sarımsak

5 adet İzmir Enginarı

Zeytinyağı

1 Limon

Tuz

Karabiber


Adımlar:

Ufak doğradığınız enginarları, domatesler, soğan, sarımsak ile birlikte bir fırın tepsisine alın. Levreği uzerine koyun.

Zeytinyağı, limon kabugu rendesi, limon suyu, tuz, karabiber, kırmızı biberi karıştırın. Hazırladığınız sosu levrek ve sebzelerin uzerine dokun.

Onceden ısıtılmış, 180 derece fırında son 5 dakikası uzeri acık olmak uzere 30 dakika pişirin. Afiyet olsun.


Kaynak:İdil Tatari


__________________