A Takımımızın, Spor Toto Super Lig’in 6.haftasında 1 Ekim 2016 Cumartesi gunu saat 19:00’da Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda oynayacağı Gaziantepspor macının deplasman masraflarına Sergi Tekstil sponsor olmuştur. Başkanımız Ali Ay, Bursa’da yaşayan sanayicilerimize, iş adamlarımıza bu sponsorluğun ornek olmasını diledi ve sozlerini şoyle surdurdu; “Gaziantepspor macı sponsorumuz İstanbul Tekstil firmalarından Sergi Tekstil’in Yonetim Kurulu Başkanı Mustafa Donmez olmuştur. Burada ozellikle şunu belirtmek istiyorum, Bursaspor’un şuanda mali tablosunu duzeltmek icin elimizden ne geliyorsa onu yapmaya calışıyoruz. Bursa’da bulunan sanayici arkadaşlarımıza defalarca seslendik, bazıları gerekenleri yaptı, fakat buyuk bir coğunluk bu konuda cok duyarsız kaldı. Ben burada Sergi Tekstil’in sahibi sayın Mustafa Donmez’e cok teşekkur ediyorum. Kendisi Bursa’da doğmamış fakat Bursa’dan doyan bir firmanın sahibi. Bursa’da bulunan sanayicilerimize ornek olması amacıyla Gaziantepspor macının sponsorluğunu ustlenmiş durumda.” Ozluce Tesislerimize gelerek Gaziantepspor macının sponsorluğunu ustlenen Mustafa Donmez ise şunları soyledi; “Oncelikle Başkanıma cok teşekkur ediyorum. Kendisinin de belirttiği gibi Bursa’da doğmadım ama Bursa’da doydum, bu yuzden de bu sponsorluğu ustlendim. Başkanımı 40 yıldır tanıyorum, kendisi durust, calışkan ve hedefine gitmeye calışan bir insandır. Bizde kendisinden cok şey oğrendik. Ben Bursaspor’a gercekten gonul vermiş biriyim, Bursa şehrini cok seviyorum. Buradan Bursa’lı butun sanayici arkadaşlara seslenmek istiyorum, Bursaspor’a herkesin destek vermesi gerektiğini duşunuyorum. Gerek maddi olarak gerekse stada gelerek bu kulube destek olmaları gerektiğini duşunuyorum. Bende bir ticaret adamı olarak elimden ne geliyorsa her zaman Bursaspor icin yapmaya hazırım.” Bursaspor.org