Hakikaten yazık oldu. Tam Milli Takım Konya’ya, Konya da Milli Takım’a iyi geliyor diyorduk, ama bu kez tutmadı… Yenilmedik ancak oyle kotu bir 45 dakika oynadık ki, Ukrayna 2 attı, 4 de olabilirdi… Savunmada Omer Toprak-Hakan Balta ikilisi hic uymadığı gibi, Enes-Cenktercihi de yanlıştı… Fatih Terim, ipini kendi cekmek uzereydi ki, Ozan Tufan’ın golu geldi… Bence bu gol, hem Terim’i kurtardı hem de tribunlerle birlikte Milli Takımı ateşledi… Belki mecburiyetler vardır fakat Terim’in her mac farklı 11’lerle cıkması bizim Milli Takıma yaramıyor… Ozellikle de savunmanın surekli değişkenlik gostermesi… İkinci yarıda Tolga ve Kaan’ın oyuna girip Mehmet Topal’ın stopere gelmesi topun bizde kalmasını sağladı ve tablo tersine dondu… Bu kez Milli Takımımız 2 attı ama 4 de olabilirdi… Cenk’in direkten donen topu, Kaan’ın altı pastaki kafa şutunun direği yalayıp dışarı cıkması şanssızlıktı… Tabii bir de hakem faktoru vardı. Alman Manuel Grafe, bence Emre Mor’aceza sahasında yapılan iki penaltıyı vermedi… Daha ucuzunu Ukrayna’ya caldı… Bu mac icin “Geri donuş” denebilir fakat “Terim ipten dondu” daha uygun sanki… Cunku, ipini cekmek icin sırada bekleyenler var… İnsanoğlu kuş misali Sabah Ozluce’de Bursaspor antrenmanındaydık, akşam da Konya’da A Milli Takım’ın macını izledik… Bizim gibi idman sonrası yollara duşmuş Hamza Hamzaoğlu… “Fatih Terim’e destek icin geldim” dedi ayak ustu sohbetimizde… Konyalılar’ın o kadar buyuk ilgisi vardı ki ben de guclukle yanına yaklaşabildim… Hamza Hoca, isim vermedi ama Milli Takım’a daha fazla oyuncu gondereceklerine inanıyor… Ben de acık soyleyeyim; boyle buyuk organizasyonlardaBursaspor’dan birini gorduğum icin cok mutlu oldum… Hamza Hoca, “İzlanda’ya da gidiyoruz, siz de gelin” dedim ama “Cok onemli bir macımız var Osmanlı’yla… Ona konsantre olmalıyız”diye karşılık verdi. Demirleri lutfen kaldırın! Konya Stadı’na her geldiğimde farklı yeniliklerle karşılaşmak beni hem sevindiriyor hem de kıskandırıyor… Fotoğrafta da goruyorsunuz, “Dunya’nın en iyi 5. Stadı” yazıyor… Ayrıca, stadyumun cevresine oyle guzel yuruyuş yolları ve yeşillikler yapmışlar ki, hakikaten imrenmemek elde değil.Şunu gordum, bizim Timsah Arena’nın cevresini o kocaman demirlerle ormuşler ya, resmen o bolgeyi katletmişler. Gelsinler Konya’da bu işler nasıl oluyor gorsun yetkililer… Stadın etrafında rahat rahat gezemeyeceksem, oturup orada cay, kahve icemeyeceksem, Store’dan rahat rahat alışveriş yapamayacaksam ne anlamı var ki, gelmenin. Eziyet mi ceksin insanlar? Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Yazık oldu!