Caykur Rizespor Teknik Direktoru İsmail Kartal, Fenerbahce’den hem Frey’i hem de Barış Alıcı’yı kiralamak istediklerini soyledi. Yeni sezon kamp calışmalarını Erzurum’da surduren Caykur Rizespor’da Teknik Direktor İsmail Kartal basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Lige iyi bir başlangıc yapmak istediklerini ifade eden Kartal, "4 Temmuz’da sezonu actık. 9 Temmuz’da Erzurum’a geldik. Calışmalarımız acılış gununden bugune kadar gayet olumlu ve verimli gecmekte. Sadece transfer konusunda cok aceleci davranmıyoruz. İstediğimiz oyuncuları alabilmek icin ekiple beraber kuluple beraber cok geniş acıdan en ince ayrıntılarına kadar değerlendirerek titizlikle devam ediyoruz. Aramıza birkac oyuncu daha gelecek. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var. Vedat Muriqi transferinden dolayı Fenerbahce’den yeni oyuncular aramıza katıldı. Bir oyuncu daha kadromuza kattık. Eksik olan bolgelerimiz halen daha devam ediyor. Eksik olan bolgeleri tamamlamak icin transfer calışmalarımız devam ediyor. Bu bir surec bu surecte Rizespor’a faydalı oyuncular almak istiyoruz. Gercekten bize yarayacak oyuncuları titizlikle araştırıyoruz. Lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz" dedi. "Hem Frey’i hem Barış’ı istiyoruz" Fenerbahce’den Frey ve Barış Alıcı’yı kiralamak icin uğraştıklarını belirten Kartal, "Frey transferi konusunda bizde birinci forvet olarak ve ya ikinci forvet olarak duşunduğumuz bir transfer soz konusu değildir. Ben gittiğim her takımda genc oyunculara şans veren bir hocayım. Kim hak ederse ona forma vereceğim. Şu anda biz kadromuzu 25-27 kişi gibi bir kadro uzerinde duşunuyoruz. Bize gelen oyuncuların oynayıp oynamayacaklarına karar vereceğiz. Biz Frey’i transfer etmek istiyoruz daha kesinleşen bir şey yok. Başkanımız bu konuda calışmalara devam ediyor. Biz Fenerbahce’den hem Frey’i hem de Barış’ı kiralık olarak almak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Takım 7 veya 8 transfer daha yapmak istediklerini kaydeden Kartal, "Biz 7-8 transfer yapmak istiyoruz. Aramızdan 12 oyuncu gitti. Biz hem ileriye donuk hem de bize katkı vereceğini duşunduğumuz oyuncuları almak istiyoruz. Genc oyuncularda alıp Rizespor’un geleceğini duşunuyoruz. 12 tane giden oyuncumuz var hedefimiz Avrupa diyemeyiz. Biz yeniden bir takım kurmaya calışıyoruz. Biz şampiyon olacağız Avrupa Kupalarına gideceğiz diyemeyiz. Ben oyuncularımın benim sistemime uyacak şekilde calıştırıyorum. Gecen yıl 41 puanda ligi bitirdik, biz daha ustu hedefliyoruz. Rahat ve başarılı bir sezon gecirmek istiyoruz" acıklamalarında bulundu. İnternet Haber