Ertac Ozbir'den transfer acıklaması! Ayrılık
Futbol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ertac Ozbir'den transfer acıklaması! Ayrılık
-
04-10-2019, 21:19:21Ertac Ozbir'den transfer acıklaması! Ayrılık... Spor Toto Super Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile sozleşmesi sona eren kaleci Ertac Ozbir, "Hayat insanların karşısına farklı yollar cıkarır, biz de birisini seceriz. Sozleşmemim bitişinden sonra doğal olarak gelen teklifleri değerlendirmek istedim" dedi Spor Toto Super Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile sozleşmesi sona eren Ertac Ozbir, Demiroren Haber Ajansı'na (DHA) ozel acıklamalarda bulundu. Sarı-siyahlı ekibin formasını 4 yıl boyunca gururla terlettiğini ifade eden 29 yaşındaki file bekcisi, "4 yıl boyunca bu takımın formasını gururla terlettim, 1'inci Lig'de şampiyonluk yaşayarak Super Lig'e yukseldik. Avrupa Ligi'ne gitme sevinci yaşadım. Bunların ardından Yeni Malatyaspor'a veda ettiğimi acıklama gereği duydum. Bayrağı devretme vaktinin geldiğini duşunerek bu kararı aldım. Bizler; yani futbolcular, antrenorler, başkanlar gelip gecicidir. Ancak Malatyaspor kalıcıdır. Burada guzel hatırlanmak istiyorum. Ozellikle yureği bizimle atan guzel dostlarıma teşekkur ederim Malatyaspor'un icerisinde bulunduğum sure icinde bir başkandan cok arkadaş gibi davranan, yapabileceklerinin en iyiye yakınını yapmaya calışan, bana cok şey katan Sayın Adil Gevrek ile calıştığım icin hic pişmanlık yaşamadım. Kendisine tekrardan teşekkur ederim. Belli imkanlar dahilinde elinden gelenin en iyisini yapmaya calışan futbolcu kardeşlerime, kulup calışanlarına, diğer personellere, bizlere gosterdikleri saygı ve sevgi icin teşekkur ederim. Hayat insanların karşısına farklı yollar cıkarır, biz de birisini seceriz. Sozleşmemim bitişinden sonra doğal olarak gelen teklifleri değerlendirmek istedim. Bundan sonraki surecte Yeni Malatyaspor'a Super Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılar diliyorum. Cefakar Malatyaspor taraftarına, Malatya halkına teşekkur ediyorum. Kendinize iyi bakın hoşca kalın" ifadelerini kullandı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________