Başkent Otomotivcileri Derneği Başkanı Aydın Erkoc, yonetim kurulu uyeleri ile birlikte Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner’i Beştepe Tesisleri’ndeki makamında ziyaret etti. Başkan Yiğiner, “Ankaragucu’ne verilen maddi ve manevi desteklerin enerjisi ile bizim de Ankaragucu’nu ayağa kaldırma kararlılığımız, hicbir odun vermeden devam edecektir.” dedi. Başkent Otomotivcileri Derneği Başkanı Aydın Erkoc ziyarette yaptığı konuşmada; “Son yıllarda kısır cekişmelerin ve basiretsiz yonetimlerin sancısını ve huznunu ceken Ankaragucu’ne bu zor gunlerinde sahip cıktığınız icin Başkent Otomotivcileri Derneği olarak sizlere cok teşekkur ediyorum. Goreve geldiğiniz gunden itibaren fedakarca calışmalarınızı ozellikle basından takip ediyorum. Zor bir donemde zor bir gorev ustlendiniz. Buyuk bir yukun altında olduğunuzu biliyoruz. Gelecek nesillere taşıyacağınıza inandığımız Ankaragucu’ne biz de maddi ve manevi anlamda destek olacağız. Yalnız değilsiniz. Ankaragucu’nu hak ettiği yere taşıma yolunda Ankara’mıza hizmet ureten Başkent Otomotivcileri Derneği olarak biz de sizinleyiz. Sizlere bu zorlu yolda başarılar diliyoruz.” dedi. Akyurt’ta faaliyet gosterecek Galericiler Sitesi hakkında da bilgi veren Başkent otomotivcileri Derneği Başkanı Aydın Erkoc, Ankara’da faaliyet gosteren galericilerin yakın zamanda artık Akyurt’ta hizmet vereceğini soyledi. Erkoc daha sonra ziyaretin anısına otomobil tutkunu olduğu bilinen Başkan Yiğiner’e klasik model bir araba maketi hediye etti. Heyet daha sonra Ankaragucu’nun Ankara’daki maclarını izlemek ve destek olmak icin VIP kombine kartlarını aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Yiğiner de Başkent otomotivcileri Derneği Başkanı Aydın Erkoc’a Ankaragucu Spor Kulubu’nun kapılarının kendilerine her zaman acık olduğunu soyledi. Yiğiner, “Ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yonetim kurulumuz adına teşekkur ediyorum. Verecekleri destek Ankaragucu’nun gucune guc katacaktır. Ankaragucu’ne verilen maddi ve manevi desteklerin enerjisi ile bizim de Ankaragucu’nu ayağa kaldırma kararlılığımız, hicbir odun vermeden devam edecektir.“ diye konuştu. Yiğiner, ziyaretcilerine hitaben “Başkent Ankara ve ilcelerindeki otomotiv ticaretiyle uğraşan esnafın sektordeki devamlılığını ve gelişmesini sağlamak icin gosterdiğiniz calışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkur ediyorum.” diyerek sozlerine ekledi. Sporanki
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kulubumuze otomotivcilerden destek…