MALZEMELER
8 parca tavuk eti
1 adet soğan
uc-dort diş sarmısak
3 corba kaşığı limon suyu
3 corba kaşığı sirke
sıvı yağ
kekik
3 adet defne yaprağı
kırmızı pul biber
ketcap
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Sekiz parca tavuk payreks bir kaba dizin. Bir tencerede sıvıyağ ile ince kıyılmış soğan, sarmısak, sirke, limon suyu, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı, kırmızı pul biber ve ketcabı birbucuk su bardağı su ile iyice kaynatın.
Bu karışımı, tavukların uzerine dokup, aluminyum folyo ile kapatın. Orta derecedeki fırında altmış dakika pişirin.
__________________
Fırında Tavuk
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Fırında Tavuk