Mert: "Timur'u ikna edemedik..."
Futbol0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Mert: "Timur'u ikna edemedik..."
-
04-10-2019, 21:11:02Başkent ekibinin Basın Sozcusu Fatih Mert, gurbetci futbolcuyu takıma yeniden kazandırmak icin cok caba harcadıklarını ancak, son girişimden de sonuc alamadıklarını soyledi. Transfer yasağının surmesi nedeniyle takımdaki oyuncuları tutma yolunda buyuk caba harcayan Ankaragucu yonetiminin, Timur Bayram Ozgoz konusunda, ikinci bir girişimde bulunduğu ancak sonuc alamadığı ortaya cıktı. Sozleşmesi 31 Mayıs 2013 tarihinde biten forvet oyuncusu, ailesinin yanına Almanya’ya gitmiş, yeniden Turkiye’ye donup donmeyeceği ile futbol hayatına Ankaragucu’nde devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Enes Kubat ve Bilal Gulden’in takımdan ayrılmasının ardından, Timur’u da kaybetmek istemeyen yonetim, gurbetci futbolcu icin, sınırları zorlamış ve takım icinde en yuksek ucreti odemeyi goze almıştı. Ancak, hem Ankaragucu yonetimini oyalayan hem de yapılan teklifi kabul etmeyen Timur, Super Lig ekibi Medical Park Antalyaspor ile anlaşmıştı. Timur’un, kırmızı-beyazlı ekip ile yaptığı anlaşma, Guney ekibi tarafından kısa sure sonra iptal edilirken, kulup Başkanı Gultekin Gencer, yaptığı acıklamada, iptal nedeninin oyuncunun sağlık sorunu olmadığını, 4 ayrı menajerin devreye girmesinin ardından transferin karmaşaya donduğunu ve bu yuzden de resmi mukaveleden vazgectiklerini soylemişti. TAKIMDAKİ EN YUKSEK BEDELİ ALACAKTI Oyuncunun Antalyaspor’a transferinin gercekleşmesinin ardından ikinci kez devreye girdiklerini belirten Ankaragucu Basın Sozcusu Fatih Mert, şunları soyledi: “İlk goruşmemizde Timur’a, yıllık 400 bin TL onerdik. Super Lig ve PTT Birinci Lig duzeyindeki bu teklifi kabul etmedi. İkinci kez teklif goturduğumuzde, başkanımız yıllık 500 bin TL’ye kadar cıkmayı goze almıştı. Timur, bu takımın onemli parcalarından ve ona karşı ozel bir ilgi de var. Her ay 300 bin TL, FIFA‘daki davalar icin odeme yapıyoruz. Bu şartlarda, Timur icin ekonomik sınırımızı zorladık. Ona değer verdiğimizi gosterdik. Kendisi, (Ben Super Ligdeki bir takımda oynamak istiyorum) deyince, ikna edemedik. Gecmiş donem yonetimlerinde, kulupte yaşanan sıkıntılar da belli ki oyuncunun moralini bozmuş ve motivasyonunu duşurmuş. Yeniden aynı şeyer olur mu korkusu taşıdığını o nedenle de olumlu adım atmadığını duşunuyorum. Biz onu takıma kazandırmak icin elimizden geleni yaptık ama ne yazık ki bu mumkun olmadı.” Kaynak __________________