Bursaspor’un orta saha oyuncusu Fernando Bellushci, pazar akşamı sahalarında oynayacakları Galatasaray macını değerlendirirken, ’Kazanmaya odaklandık’ dedi. "Son şampiyon Galatasaray’a karşı oynayacağız" diyen Belluschi, guclu rakiplerinin iyi oyuncuları olduğunu vurgularken, "Biz de iyi calışıyoruz. Cok iyi hazırlanıyoruz. Antrenmanların hepsi yuksek tempoda geciyor. Kazanmaya odaklandık" diye konuştu. Sakatlığının gectiğini ve fiziksel olarak kendisini daha iyi hissettiğini soyleyen Belluschi, şoyle devam etti: "Sakat olduğum surede takımımın cok onemli maclarında oynamadım. Bu maclar da bize pahalıya mal oldu. Ozellikle bu macta fırsat bulursam gol atmayı deneyeceğim. Atarsam cok memnun olurum." "FUTBOLDA BOYLE ŞEYLER OLABİLİYOR" "Twente macında yoktun takım elendi, bu yıl da Vojvodina macında yoktun takım yine elendi. Ne duşunuyorsun?" sorusuna Belluschi, "Fiziksel olarak sahada olmasam da duşunce olarak arkadaşlarıma her zaman destekledim. Ama futbolda boyle şeyler olabiliyor. Sahadaki futbolcular elinden gelen herşeyi yaptı" dedi. "KENDİ TAKTİKLERİ VAR" Takımdaki teknik direktor değişikliğini de değerlendiren Belluschi, "Christoph Daum, bizimle birlikte cok yeni. Kendi idealleri ve duşuncelerine en kısa surede adapte olup takıma yansıtmaya planlıyoruz. Her hocanın kendi taktikleri var. Takım daha iyi yerlere gelecektir" diye konuştu. Bellusci, "Bursaspor’un eksiği nedir?" sorusuna ise şu cevabı verdi: "COK DAHA İYİ YERE GELECEĞİZ" "3 tane resmi mac oynadık. Bu 3 mac onemli olduğu icin daha cok yansıdı. Yeni hocamız hatalar uzerinde cok duruyor. Eminim ki takım cok daha iyi yerlere gelecek. UEFA’dan elendiğimizde takımda sarsıntı oldu. Herkes cok uzuldu. Eskişehirspor mağlubiyeti de ardından bizi uzdu. Onumuzdeki hafta bu hataları duzeltebiliriz. Bu macı kazanırsak moral olarak iyi olacağız. Bu da bize artı olacaktır." "YOKLUĞUNU HİSSETTİK" Eski calıştırıcı Hikmet Karaman’ın ayrılmasıyla yonetim tarafından tekrar goreve cağırılan tercuman Volkan Cay ile ilgili duşuncelerini de aktaran Belluschi, "Yokluğunu hissettik. Buyuk etki yaptı. Sadece tercuman olarak değil arkadaş olarak da iyi bir ilişkimiz vardı" dedi. Olayspor
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Belluschi: ’Kazanmaya odaklandık’