Okan Buruk '' Bu Durumun Baş Sorumlusu Olaraktan Taraftarlardan Ozur Dilerim ''
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Okan Buruk '' Bu Durumun Baş Sorumlusu Olaraktan Taraftarlardan Ozur Dilerim ''
-
04-10-2019, 21:09:31Elazığspor Teknik Direktoru Bayram Bektaş, sahada futbolcularının yapmaları gereken her şeyi yaptığını ifade ederken, Goztepe Teknik Direktoru Okan Buruk ise kendilerine yakışmayan bir sonuc aldıklarını dile getirdi. TFF 1. Lig'in 23. haftasında Elazığspor, Goztepe'yi 5-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası her iki takımın teknik adamları da acıklamalarda bulundu. Guzel bir futbol ile guzel bir skor aldıklarını belirten Elazığspor Teknik Direktoru Bayram Bektaş, "Skor tabii ki onemli ama boyle guzel bir futbolla da birleştiği zaman daha da guzel oluyor. Sahada Elazığspor adına yapmamız gereken her şeyi yaptık. Ben futbolcularımı kutluyorum" dedi. Haftalardır sıkıntılı bir surec yaşadıklarına da değinen Bektaş, "Bu sıkıntılara rağmen arkamızda duran yonetimimiz, başkanımız, taraftarımız bizlere destek verdi. Bizim bunlara ihtiyacımız var. Ben onları tek tek tebrik ediyorum. Bu şekilde takımlarını desteklemeye devam etsinler. Biz resmen maca 1-0 başlamamıza rağmen hic bırakmadık ve sonuna kadar mucadele ettik. Hemen macın başında 1-0 geriye duşmemize rağmen 5 gol attık. Guzel bir skorla, guzel bir futbolla hem taraftarımıza, hem yonetimimize guzel bir hediye verdik. Şunu da bilmemiz lazım biz sadece bir mac kazandık. Bizim icin lig bitmemiştir, biz fiksturde hak ettiğimiz yerlere bu birliktelikle gelmememiz gerekiyor. Onumuzde onemli bir mac var. Bu aldığımız 3 puanla onumuzdeki macın onemi arttı. Biz aynı motivasyonla, aynı konsantrasyonla onumuzdeki macı oynayıp, Elazığspor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Haftalardır inişli cıkışlı bir grafik sergiliyorduk. Bu ceşitli nedenlerden dolayı oluyordu. Ancak bugun hepsini geride bıraktık. Verebileceğimiz en guzel hediyeyi verdik, oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu. GOZTEPE CEPHESİ Elazığspor'u tebrik eden Goztepe Teknik Direktoru Okan Buruk ise, "Onemli ve net bir galibiyet aldılar. Kaybettiğimiz icin cok uzuntuluyuz. Buraya galibiyet icin gelmiştik, rakibimizin de galibiyet icin oynayacağını biliyorduk. Mactan once duşunduğumuzde erken atacağımız bir golun bize cok buyuk bir getirisi olacağını biliyorduk. Bunu da bulduk ama arkasından cok basit 3 tane gol yedik. Kalemize gelen 3 topun 3'u de gol oldu. Şampiyonluğa oynayan bir takımın yapacağı hatalar değildi. Daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Bu psikolojik anlamda bizi geriye goturdu. Oyun rakibimizin inisiyatifinde gecmeye başladı. Rakibimizin oynamasına musaade ettik. Kalemize cok rahat geldiler. Devre arası her şeyin olabileceğini soyledik. Elimizden geleni yapmaya calıştık. Golu erken bulsaydık cevirme şansımız olurdu ama rakibimizin iyi oynadı" şeklinde konuştu. Kendilerine yakışmayan bir sonuc aldıklarını vurgulayan Buruk, bu durumun baş sorumlusu olarak taraftarlarından ozur dilerken, bundan sonraki haftalarda cok daha fazla caba sarf edeceklerini kaydetti. Haber Kaynak: İHA Elazığ __________________