Gaziantepspor'dan Ankara'ya 2.calım
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Gaziantepspor'dan Ankara'ya 2.calım
-
04-10-2019, 20:48:18Ankaragucu’nun ardından Genclerbirliği de kırmızı-siyahlı ekipten yana dertli. Turgut Doğan Şahin’in olaylı transferi sonrasında, Gaziantepspor’dan talep ettiği 900 bin TL bonservis bedelini 2 sezon gecmesine rağmen alamayan sarı-lacivertliler’den sonra kırmızı-siyahlılar da Oktay Delibalta’nın kiralık parasının peşine duştu.Super Lig ekibi Gaziantepspor, Ankaragucu’nun ardından ikinci calımı Genclerbirliği’ne atmak uzere. Genclerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, yeni Teknik Direktor Metin Diyadin ile yapılan imza toreninde, konuyu acıp yaşadıkları sıkıntıyı medya ile paylaştı. Geride kalan sezonun devre arasında, şans bulamadığı icin takımdan ayrılmak isteyen Oktay Delibalta’yı, Gaziantepspor’a verdiklerini belirten Cavcav, şunları soyledi: “Oyuncuyu isteyen kendileriydi. Biz, Oktay’ı başka bir kulube de gonderebilirdik. Super lig icin cok duşuk olan bir rakama, 150 bin TL’ye kiralık olarak Gaziantepspor’a verdik. O gunden bu yana 50 bin TL’lik bir odeme oldu. Geri kalan 100 bin TL icin yaptığımız girişimlerden sonuc alamadık. Boyle bir rakam icin telefon acmak beni de rahatsız etmeye başladı. Artık ne diyeceğimi bilemiyorum.” FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI HAKEM OLMUŞTU Gaziantepspor daha once de benzer bir durumu Ankaragucu ile yaşadı. Sarı-lacivertliler, yonetim anlamında bir kaos yaşarken, futbolcu Turgut Doğan Şahin, Gaziantepspor’a transfer oldu. Bu transferden, o donemin A.Gucu başkanı Sami Altunyuva, 650 bin TL’lik ceki alarak kulupten ayrılırken, 650 bin TL’lik ikinci cek Gaziantepspor’a iade edildi. Sonraki surecte, Başkent ekibinin yonetimi, oyuncu icin Bursaspor’un 1 milyon 800 bin TL teklif ettiğini ileri surup, Antep cephesinin transferi bitirebilmek icin 1 milyon 900 bin TL onerdiği iddiasını kamuoyu ile paylaştı. Yılan hikayesine donen bu transfer, Turkiye Futbol Federasyonu Bakanı Yıldırım Demiroren’e şikayete kadar vardı. Başkan Yıldırım Demiroren’in hakemli ve iki tarafın hazır bulunduğu uclu zirvede, orta yolun bulunduğu ve Gaziantep’in 900 bin TL bonservis bedeli odemesi konusunda uzlaşıldığı bilgisi verilmişti. Ancak aradan 2 yıl gecmesine rağmen sarı-lacivertliler, talep ettiği bu parayı bir turlu alma şansını bulamadı. Kaynak __________________