Aybaba " Kazanmak istiyoruz" Teknik Direktoru Samet Aybaba, pazar gunu kendi saha ve seyircimiz onunde karşılaşacağımız Konyaspor`u yenerek cıkışa gecmek istediklerini soyledi. Aybaba, "Konyaspor macı bizim icin cok onemli. Bu onemli macta yeşil beyazlı taraftarlarımızı da arkamızda gormek istiyoruz. A Milli takımın macları nedeniyle lige verilen arada Denizli`deki Mehmetcik Turnuvası`na katıldık ve arayı cok iyi değerlendirdik. Daha once izleyemediğim oyuncuları gorme fırsatım oldu. Hedefimiz Konyaspor`u yenerek cıkışa gecmek" diye konuştu. Basın mensuplarının `Devre arasında takımdan hangi oyuncuları gondereceksiniz isim belirlediniz mi ?` sorusuna ise Aybaba, "^Gidecek oyuncular ilk yarı bittikten sonra performanslarına gore belli olacak. Oyuncularımızın performansına gore bir değerlendirme yapacağız" dedi. Genc yetenek Sercan Yıldırım ile ilgili de acıklama yapan tecrubeli teknik adam, "Sercan Yıldırım yetenekli bir oyuncu. Ona da şans vermeyi duşunuyorum. Ancak daha cok calışmalı" dedi. A Milli Takımın 2008 Avrupa Şampiyonası finallerine kalmasından dolayı da cok mutlu olduğunu ifade eden Aybaba, "A milli takımımızın bu başarısında emeği gecen her calışanı kutluyorum" dedi. __________________