Malatya'da tek hedef galibiyet
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Malatya'da tek hedef galibiyet
-
04-10-2019, 20:34:46Malatyaspor, Pazar gunu kendi sahasında oynayacağı Orduspor macının hazırlıklarını tamamladı. Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktor Fahrettin Omerovic yonetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcuların hayli hırslı oldukları gozlendi. Sakatlığının tedavisi suren kaleci Emrah, Mehmet Budak ve Zafer Demiray'ın durumlarının iyiye gittiği ve Pazar gunu forma giyebilecekleri bildirildi. Sarı-kırmızılı takım, yarın yapacağı ter idmanından sonra kampa girecek. Basın Sozcusu Ali Cengiz, Orduspor macında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Taraftarlarımızın pazar gunu stadı tıklım tıklım doldurup, bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Malatyaspor da, taraftarlarına Orduspor karşısında ozlenen heyecanlı futbolunu izlettirecektir. Hedefimiz kesinlikle galibiyet, galibiyetten başka bir secenek duşunmuyoruz. Teknik heyet ve futbolcular galibiyete inanmış, yonetim kurulu olarak biz de galibiyete inandık. Taraftarlarımızın da desteği bu inancla tamamlanınca galibiyetin gelmemesi icin hicbir engel kalmaz. Gerek futbolcularımız, gerekse de teknik heyetimiz bu macın onemini biliyor. Taraftarımızın da, bu zor zamanda onemli bir sorumluluk alarak takımlarını destekleyeceğini umit ediyorum. İnşallah her şey iyi olacaktır. Bunun sinyallerini futbolcularımızın konuşmalarından cıkartabiliriz. Yonetim olarak da galibiyetin gelmesi icin gereken her şeyi yapıyoruz" dedi. Sarı-kırmızılı futbolcu Atilla Birlik ise, yeni yonetim ve yeni teknik heyetle futbolcuların tukenen umudunun tekrar yeşermeye başladığını ifade ederek, Orduspor macını kazanarak cıkışa gecmek istediklerini kaydetti. Futbolculardan Serkan Dokme de, ilk yarıda kalan 4 macı kazanıp 4'de 4 yaparak puan cetvelinde iyi bir yere gelmek istediklerini dile getirdi. __________________