Harun Tekin Finlandiya macı sonrası acıklamalarda bulundu. SORUN ETMİYORUM Aynı Bursaspor'daki gibi ay yıldızlı forma icin de sabrettiğini soyleyerek başladı sohbetimize ve devam etti: 'Fatih Hocama teşekkur ediyorum. Bu ozel ekibin icine beni de kattığı icin. Evet belki oynamıyorum ama bunu sorun etmiyorum. Bursaspor'da da biliyorsunuz uzun yıllar oynamamıştım ve sıramı beklemiştim. Burada da sıramı bekliyorum. Biz futbolcular elimizden gelenin en iyisini yapıp, hocamızdan şans bekleyeceğiz. Şansın da cok uzakta olmadığını duşunuyorum.' KIYMETİNİ BİLİYORUZ 'Şu an takımda arkadaşlık mukemmel. Ust duzey tum oyuncular burada. Herkes Milli formanın kıymetini fazlasıyla biliyor. Finlandiya ile oynadığımız kritik macı kazanarak yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Arkadaşım Volkan Babacan da iyi bir performans sergiliyor. Moldova ile oynayacağımız hazırlık macında bana da şans gelecektir. Bunu hissediyorum. Son kararı tabii ki Fatih Hoca verecek. Heyecanlıyım. Bu formayı giymeyi Allah her Turk oyuncusuna gostersin.' Olay