Werner Lorant acı icinde!Werner Lorant acı icinde!
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Werner Lorant acı icinde!Werner Lorant acı icinde!
-
04-10-2019, 20:26:49Kasımpaşa Teknik Direktoru Werner Lorant, Caykur Rizespor'un macta 3 penaltısı ve bir serbest vuruşu olmasına rağmen fazla gol pozisyonuna giremediğini savunarak, ''Boyle bir macı 2-0 kaybetmek bana acı veriyor'' dedi. Hakemin verdiği karların doğru olmadığını iddia eden Lorant, ''Penaltıların sadece birinde hakem doğru karar verdi. Caykur Rizespor'un gol attığı serbest vuruşta da faul yoktu. Bu nedenle takımıma gercekten acıyorum'' diye konuştu. Lorant, Caykur Rizespor macından once ve mac esnasında garip şeyler olduğunu ileri surerek, şunları soyledi: ''Mactan bir onceki akşam 4-5 oyuncum Trabzon'da kaldığımız otelde yedikleri yemekten dolayı ishal oldu. Bu nedenle bir oyuncumu Trabzon'da bırakmak zorunda kaldım. Bu durumu doktorumuza kontrol ettireceğim. Macta yaşananlar da tuhaftı. Mactaki olaylar puan almamızı zorlaştırdı. Butun kariyerim boyunca boyle bir macla karşılaşmadım.'' Kasımpaşa Yonetim Kurulu Uyesi Yasin Sarı ise, ''Hakemin verdiği penaltıları yetersiz bulduk. Macın iyi izlenmesi durumunda Caykur Rizespor'a birkac penaltı daha verilebilirdi'' dedi. __________________