Arveladze: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Arveladze: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"
-
04-10-2019, 20:22:41Teknik Direktorumuz Shota Arveladze, oyuncularımız Sanharib Malki ve Orhan Şam, Kayserispor karşılaşmasının ardından duzenlenen basın toplantısında acıklamalarda bulundular. Teknik Direktorumuz Shota Arveladze, lige başlangıcın boylesine iyi bir oyunla olması gerektiğini hatırlatarak, "Calıştığımız bir mac oldu. İyi organize ettik oyunu. Kayserispor takımı hucuma iyi giden, adam eksiltebilen, ortada cok top ceviren bir takım. Buna izin vermedik. 3. golden sonra oyunumuz duştu. Hoca olarak mutlu değilim bundan. Girdiğimiz pozisyonlara gore iyi mac cıkardık. Tum oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah boyle devam ederiz" diye konuştu. Orhan Şam: "Haftaicinden beri bu maca konsantre olduk. İyi analiz ettik rakibimizi. Gecen hafta yaşadığımız talihsizliği atlattık. Cok iyi bir ekibiz. İyi bir antrenor kadrosuna sahibiz. 3. golden sonra rahatlık geldi ve gereksiz pozisyonlar verdik. Kayserispor gibi bir rakibe karşı almış olduğumuz bu galibiyet bize moral oldu." Sanharib Malki: "Bizim icin onemli bir mactı. İyi organize olduk. İyi baskı yaptık. İlk devre cok pozisyon yemedik. 2. yarıda 3. golden sonra biraz rahatladık ve maalesef bir gol yedik. Konyaspor macı oncesinde moral oldu bize bu galibiyet." Kasımpaşaspor.org __________________