Spor Toto Super Lig'de hafta sonu sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak Caykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Nosakhare Igiebor, tum umutlarının kaybolmadığını, bu durumdan cıkabileceklerine inandıklarını soyledi. Nijeryalı futbolcu Igiebor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde AA muhabirine yaptığı acıklamada, bazı takım arkadaşlarının kendisine Trabzonspor karşılaşmasının cok onemli bir mac olduğunu anlattığını belirtti. Bu tip macların her zaman heyecanlı olduğunu kaydeden Igiebor, "Trabzonspor karşılaşması en onemli maclarımızdan biri. Şampiyonlar Ligi finali gibi. Cok iyi hazırlanıyoruz. Hocam bize tum programları veriyor ve bizi iyi calıştırıyor. Tum umudumuzun kaybolduğunu duşunmuyoruz. Bu durumdan cıkabileceğimize inanıyoruz. Sezon sonuna kadar olumlu ve pozitif duşunmeye devam edeceğiz." diye konuştu. Igiebor, kendi performansını da değerlendirerek, "Caykur Rizespor'a geleli kısa bir sure oldu. Bu surede takıma uyum sağlamaya calıştım. Henuz performansımı gostermiş değilim ancak kendime inanıyorum. Bazen oynadım, bazen oynayamadım. Kendime guveniyorum. İnşallah iyi bir cıkış yakalayacağım." ifadelerini kullandı. Ligde 9 mac kaldığını anımsatan Igiebor, şu değerlendirmelerde bulundu: "Bu maclardan alabileceğimiz en iyi sonucu almak istiyoruz. Ligde kalacağımıza tum kalbimizle inanıyoruz. Biz bu mucadeleyi verirken taraftarımız da yanımızda olsun. Onların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Trabzonspor ile oynayacağımız macta tribunleri doldurup sonuna kadar bizi desteklesinler. Biz de elimizden geleni yaparak bu mactan uc puanı alıp onlara hediye etmek istiyoruz." Gunluk Gazeteler