Bursaspor Kulubu Teknik Direktoru Mutlu Topcu, K.Karabukspor karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından yaptığı acıklamada “ Bugun pozitif futbolumuzla galip geldik” dedi. Teknik Direktor Mutlu Topcu, gectiğimiz hafta oynanan Atiker Konyaspor macına değinerek sozlerine başlarken, “Konya macında 3 net pozisyonumuz var. Pozitif futbolumuz vardı. Bunu sonuca yansıtamamıştık. Maca stresli başladık, Pablo ile gol kacırdık. Attığımız gol ofsayt değildi. Geldiğimiz bu noktada 3 gol atıp, gol yemeden kazanmak onemliydi. İleriki haftalar icin umutluyuz. Kalan 7 haftadaki maclarımızı değerlendirip ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mutlu Topcu şunları soyledi: Sercan Yıldırım’ın performansının sorulması uzerine, “Sercan ben geliyorum diye Konyaspor macında sinyali vermişti. Bu guclu hali. Ben daha iyisini bekliyorum. Formayı futbolcu calışarak alır. Sercan calışmalarının karşılığını aldı. Sercan’dan daha fazlasını bekliyorum. Batalla ise elinden gelenin en iyisini yapmaya calıştı. Mutlu mu mutsuz mu ben bilmem. Kendisine sorun.” TAKIM DEMORALİZE OLDU “Futbolda ust uste kaybettiğinizde moralsiz kalıyorsunuz. Biz de ust uste iki uc mac olunca futbolcular ozguven kaybı yaşadı. Biz boyle mucadele edip pozisyon urettik. Baskı yiyen futbolcular tabi ki cok rahat değiller. Futbolcular hepsi cok iyi niyetli. Baskı ile oynamak gercekten kolay değil. Bunu uzerimizden atarsak guzel futbolda ortaya gelir. Bizim en buyuk sorunumuz ikinci yarıda istikrarı yakalayamamız.” Bursasporluyuz.org