Ankaragucu futbolcusu Serkan Şirin’in sozleşmesi bugun yapılan imza toreniyle 2016 yılına kadar uzatıldı. Kulubun Tandogan Tesisleri’nde imzaların atılmasının ardından; oncelikli hedefin PTT 1. lig ve ardından super lige cıkmak olduğunu ifade eden Başkan Yiğiner, “ Ankaragucunu hak ettiği yere taşımak icin gece gunduz demeden mucadelemizi surdurmekteyiz.11 yıldır Ankaragucu forması taşıyan ve diğer kuluplerden bir cok talibi olmasına karşın Ankaragucunu secen Serkan ŞİRİN ve diğer futbolcularımızla birlikte Ankaragucunu en iyi yerlere taşıyacağımızdan eminim..“ dedi. Orta sahanın genc ve yetenekli oyuncusu Serkan Şirin ise sozleşme imzalamanın mutluluğunu yaşarken şu acıklamalarda bulundu: “Ankaragucunun alt yapısından yetişen bir oyuncuyum.Bu formayı giymek en buyuk hayalimdi ve bunu başardım. Şimdi ise bu formaya layık olmak icin calışmam gerek.2 yıldır gerek super ligden gerekse PTT 1. lig’den teklifler almama rağmen Ankaragucunde kalmayı tercih ettim.Şu anki mevcut yonetim ile futbolcular arasında sıcak ve samimi bir ilişki var.Başkanımız geldikten sonrada ekonomik sorunlarımız cozulmeye başladı .Ankaragucu şuan hak etmediği bir yerde ve mevcut kadro ile PTT 1 lige rahatlıkla cıkabileceğimize inanıyorum.Bu sozleşme tum camiamıza hayırlı olsun ” dedi. Kaynak __________________