Yerel sanatcılardan kombine desteği
Futbol0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Yerel sanatcılardan kombine desteği
-
04-10-2019, 20:09:32Beştepe Tesisleri’ne gelerek Başkan Mehmet Yiğiner’i makamında ziyaret eden Ankara’mızın yerel sanatcılarından Huseyin Kağıt kombine kartını alarak, Ankaragucu'ne destek verdi. Ankaralı yerel sanatcılarımızdan aynı duyarlılık ve desteği beklediğini ifade eden Başkan Yiğiner: “Başlatmış olduğumuz “#DİRİLİŞ” sezonuna; kombinesini alarak destek olan herkese cok teşekkur ediyorum” şeklinde konuştu. Huseyin Kağıt ise :” Ankara’lı olarak ilk can suyunu aldığım şehrimin takımını tutuyorum. Tum sanatcı arkadaşlarımın Ankaragucu’ne destek vermeye davet ediyorum.” dedi. Futbolcularımızla hatıra fotoğrafı ceken genc sanatcı daha sonra kulupten ayrıldı. BOSTAN VE KARAKULLAH'DAN DESTEK Ankara’mızın guzide sanatcılarından Omer Faruk Bostan ve Veli Erdem Karakullah kombine kartlarını aldılar. Başkan Vekili Metin Akyuz ile goruşen sanatcılarımız “#DİRİLİŞ” sezonunda Ankaragucu’ne destek olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Omer Faruk Bostan : “Başkentimiz ismini taşıyan tek takım olan Ankaragucu’nu, Ankaralı bir sanatcı olarak desteklemekten dolayı mutluyum. Ankara’daki tum sanat camiasını Ankaragucu’muze destek olmaya davet ediyorum. ” dedi. Yaptığı bestelerle adından soz ettiren Veli Erdem Karakullah ise Başkan Mehmet Yiğiner’in başlatmış olduğu #DİRİLİŞ sezonuna, yeni bir eser yazma sozu verdi. YAŞAR AKŞİN KOMBİNESİNİ ALDI Kombine kartı almaya gelenler arasında Turkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Av. Yaşar Akşin’de vardı. Avşin :” İlimizin saygın ve koklu kuluplerinden Ankaragucunun başlatmış oldugu #DİRİLİŞ sezonunun hayırlı ve ugurlu olmasını diliyorum.İnşallah Ankaragucu hakettiği yere geri donecektir.Herkesi Ankaragucu’ne destek vermeye davet ediyorum.” dedi. Kaynak __________________