Diyarbakırlı Suleyman Bayrak, futbol tutkunu oğlu 10 yaşındaki Muhammed'in rahat antrenman yapabilmesi icin evinin bahcesinin bir bolumunu halı sahaya donuşturdu. Yenişehir ilcesi İplik-Fabrika Mahallesi'nde oturan Suleyman Bayrak, futbol tutkunu oğlu Muhammed'in hayalini gercekleştirmek icin calışma başlattı. Oğlunun buyuyunce futbolcu olmak istediğini oğrenen baba, halı sahaları gezerek eskiyen suni cimleri alıp evinin bahcesine getirdi. Evinin bahcesinin bir bolumunu mini halı sahaya ceviren baba Bayrak, mini sahaya tahtadan kale de yaparak oğlunun hayalini gercekleştirmesi icin gerekli imkanları sağlamaya calıştı. İlkokul 5. sınıf oğrencisi 10 yaşındaki kucuk Muhammed, babasının bu fedakarlığına karşılık derslerinden arta kalan zamanını arkadaşları ile antrenman yaparak geciriyor. “Muhammed'in yeteneğini geliştirmesini istiyorum" Muhammed'in futbola olan sevgisini gorduğunu ve yeteneklerini geliştirmesi icin evinin bahcesinin bir bolumunu halı sahaya cevirdiğini kaydeden baba Bayrak, "Muhammed cok yetenekli, her gun antrenmana gidemiyorduk. Yeteneğini de gorunce kendim bir şeyler duşunup ona farklı bir ortam ve bir zemin oluşturmak istedim. Ondan dolayı gittim daha once kendi halı sahasını yenileyen bir yerde bu halı saha parcalarını toplayıp, getirdim bahcemde ona bir saha ortamı oluşturdum. Kaleler olmadığından dolayı tahtadan bir kale yaptım. Ayaklarına daha iyi hakim olması ve daha iyi şut cekebilmesi icin kucuk bir tane demirden kale yaptım. Amacım babası olarak Muhammed'in yeteneğini daha da geliştirmesini sağlamak. Bu eğitimini aldıktan sonra bir futbol kulubunde profesyonel futbolcu olarak top oynamasını istiyorum. Cunku hayalindeki en buyuk şey futbolcu olmak. Her gun inanılmaz derecede calışıyor. Gunden gune de yeteneğine yetenek katıyor" dedi. "Barcelona veye Real Madrid'te oynamak istiyorum" Muhammed Bayrak ise tek hayalinin profesyonel futbol liglerinde futbol oynamak olduğunu belirterek, "Her gun ortalama bir saat calışıyorum. Hayalimdeki takım Barcelona veya Real Madrid" diye konuştu. Kucuk Muhammed şimdi bu yeteneğini keşfedecek futbol takımlarından gelecek teklifleri ve destekleri bekliyor. Kaynak: IHA