Goztepe’nin deneyimli file bekcisi Beto, basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Sezona iyi başlayamadıklarını soyleyen başarılı eldiven, galibiyetlerin surmesi gerektiğinin altını cizdi. 37 yaşındaki futbolcu, “Cok calışmamıza rağmen lige istediğimiz gibi başlayamadık. Ancak Konyaspor macında calışmalarımızın karşılığını aldık ve galip geldik. Bu galibiyetin anlam kazanması icin bu hafta da kazanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. "Takımı iyi yerlere getirmek icin calışacağız" Takıma katılan oyuncularla birlikte Goztepe’yi iyi yerlere getirmek icin mucadele vereceklerini soyleyen Portekizli file bekcisi, “Onemli oyuncuları kadromuza kattık. Yeni transferlerin en kısa surede adapte olup takıma cok iyi şeyler katacağına inanıyoruz. Sadece onlar da değil, lig uzun bir maraton, herkese ihtiyacımız olacak bu surecte. Sadece Beto, Napoleoni, Castro değil, herkese ihtiyacımız olacak. Takımı iyi yerlere getirmek icin calışacağız” dedi. Kupada da iddialı Goztepe formasıyla Avrupa kupalarında boy gostermek istediğinin altını cizen Goztepe'nin kaptanı, “Rakibin kim olduğunun hicbir onemi yok. Biz her maca galibiyet icin cıkıyoruz. Bu hep boyle olacak. Avrupa'da mucadele etmeyi hem taraftarımız hem takımımız hem de ben cok istiyorum. Takımımı Avrupa'da temsil etmeyi, takımımla Avrupa'da oynamayı cok istiyorum. Ancak mac mac duşunmemiz lazım. Onumuzdeki musabakalarda gerekli puanları alıp Avrupa kupalarına gidebilirsek cok mutlu oluruz. Turkiye Kupası'nda da her macta galibiyet icin sahada olup, onda da finale kadar gidip, belki kupayı alıp Goztepe'yi cok iyi yerlere getirmek istiyoruz” diye konuştu. İHA
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Beto’nun gozu Avrupa’da