Karabukspor macında zemin tamamen kalktı, futbolcular yeşil sahada ayakta durmakta zorlandı... Saha, saha olmaktan cıktı, adeta bir tarlaya donuştu... Bu tablo Bursa'ya ve Bursaspor'a hic mi hic yakışmadı... Yine yetkililere sordum... 'Zeminin hali ne olacak?' diye... Buyukşehir Belediyesi'nden aldığım yanıtı iletiyorum... "Biz zemini yapan yabancı firma ve Bursaspor yetkililerinden bir rapor hazırlamalarını istedik. Rapor bu hafta elimize ulaşacak. Bu konuyu da Buyukşehir Belediye Başkanımıza ileteceğiz..." 'Bursaspor Yonetimi de hibrit cim icin girişimde bulunuyor. Bu durumdan haberdar mısınız?' diye ilk sorumu detaylandırdığımda ise şu yanıtı alıyorum; "Evet, bu konudan da bilgi sahibiyiz. Bursaspor Yonetimi de hibrit cim icin fiyat araştırması yapıyor. Buyukşehir Belediye Başkanımız ve Bursaspor Başkanımız işi karara bağlayacak. Zeminde bir yenileme mi yoksa hibrit cim mi olacak? Buna karar verilecek. Ama futbolcular yeni sezonda yeni bir zemin uzerinde mucadele edecek..." Bu arada Bursaspor'la yollarını ayıran eski cim sorumlusu Muhittin İpek 29'uncu haftada oynanacak Galatasaray macı oncesi Yeşil Beyazlı kulube bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Muhittin İpek, zeminin Galatasaray macına hazırlanması işinin kendilerine verilmesini isteyecek. Ve bundan da bir ucret talep etmeyecek. Suha Gursoy