Aytemiz Alanyaspor Kulubu Başkanı Hasan Cavuşoğlu, sezon başından bu yana kume duşme endişelerinin olmadığını, 40 puandan aşağı alacaklarını duşunmediklerini soyledi. Hasan Cavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde duzenlenen basın toplantısında yaptığı acıklamada, amaclarını bu yıl kumede kalmak olarak belirlediklerini, ilerleyen senelerde daha iyi şeyler yapmak istediklerini kaydetti. Ligde şu anda iyi noktada olduklarına işaret eden Cavuşoğlu, şoyle konuştu: "Sezon başından bu yana kume duşme endişemizin olmadığını soyledik. Biz yonetim, futbolcu olarak buna inandık ve kenetlendik. İyi bir ekibiz, iyi bir futbol takımımız var. İnandık, bu yola baş koyduk ve cıkışımızı surdureceğiz. 40 puandan aşağı da alacağımızı duşunmuyorum. Fazlası olur, eksiği olmayacak." "Şu anda Vagner ile ilgili Turkiye'den bir talep yok" Hasan Cavuşoğlu, Vagner Love ile ilgili İstanbul kuluplerinden herhangi bir transfer teklifinin kendilerine gelmediğini belirtti. Devre arasında Trabzonspor ve Osmanlıspor'dan Emre Akbaba ile ilgili teklif geldiğini acıklayan Cavuşoğlu, "Vagner ile alakalı soylentiler biraz carptırılıyor. Vagner hakkında Mahmut Uslu ve Aziz Yıldırım ile İstanbul'da konuştuk. Ancak Vagner'i nasıl ikna ettiğimiz, Alanya'ya nasıl getirdiğimiz konuşuldu. Diğer şeylerin nasıl ortaya cıktığını ben de bilmiyorum." ifadelerini kullandı. Vagner'in menajerine Cin'den 3 milyon liralık bir teklif geldiğini doğrulayan Cavuşoğlu, "Devre arasında 3 milyon liralık bir teklif geldi ama kabul etmedik. Vagner'in şu anda duşunmediğini, 'Başkanımız beni ikna ederse olur.' cevabını verdiğini biliyoruz. Şu anda Vagner ile ilgili Turkiye'den bir talep yok. Biz sezon sonuna kadar transfer konuşmak istemiyoruz." şeklinde konuştu. Gunluk Gazeteler