Hasan Kartal: "Onumuzdeki maclarda toparlayacağımızı duşunuyorum" Caykur Rizespor teknik direktoru Hasan Kartal, İstanbul Başakşehir'e 5-0 yenildikleri karşılaşma sonrası TRT Spor'a acıklamalarda bulundu. Kartal'ın acıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: "Onumuzdeki maclarda toparlayacağımızı duşunuyorum" Nedenini bilmiyoruz ama takım boyle olmamalıydı. Zannediyorum ki daha iyiye gidecekler. Yapacak bir şey yok, bu macı yok kabul edeceğiz. Ne oldu cocuklarda anlayamadım. Arada bir boyle oluyor demek ki. Bunu bir kaza kabul edeceğiz. Eksiklerimizi goruyoruz, hocamız da goruyor. Onumuzdeki maclarda toparlayacağımızı duşunuyorum. bu futbol uc sonucu da kabullenmek lazım ama boyle olmamalıydı. İnşallah ileriye doğru daha iyi olacağız. Devre arasına kadar eksiklerimizi goruyoruz ama bu takım toparlanır, sıkıntı olmaz diye duşunuyorum. Muric’i artık takip etmiyoruz, bizden gitti neticede. İnşallah başarılı olur, duzgun ahlaklı bir cocuk. Bizim o zaman o şekilde satmamız gerekiyordu. Aldığımız onlara da bize de helal olsun bir sıkıntımız yok. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________