Karnavala Davetlisinizz...
Futbol0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Karnavala Davetlisinizz...
-
04-10-2019, 19:55:43Resmi forumda da yazmıştım. Buraya da yazmak istiyorum. Hatta aynen copy paste yapayım ben de tekrar yazarak yorulamayım.. Tekeli'de yendik sıra geldi Telekom'a. Telekomu'da muhtemelen yeneriz.Cunku baya formdayız.Braswell Tekel macında 27 sayı atmış helal olsun. Şimdi duşunduğum bizleri cok zevkli karşılaşmaların beklediğidir. Oncelikle duşunelim.Bu hafta biz galip geldik.Tuborg yenildi. Fenerin ise yarın Ulker ile macı var. Ulkerin yenmesini temenni ediyoruz.Boyle bir durum bizim icin mukemmel olur. Nasıl mı? Şimdi izah ediyorum. Tuborg'un kalan macları: Banvit(d) , Ulker , İTU (d) bu maclardan Ulker'e kaybedeceğini duşunyorum. Ayrıca supriz de olsa Banvit ya da İTU maclarını kaybedebilirler.Cunku bu iki takımda duşme potasında.Ama bize bu uc macından bir mağlubiyet alması yetecektir. Fener'in kalan macları:Galatasaray (d) ,Buyuk Kolej, Pınar KSK(cehennem) Bu maclarda da bu hafta ulkere yenildigini duşunursek bize kadar olan maclarının 2sini de kazanırsa (ki iki takımda duşme potasında) 4.olacak takım (Tuborg'un en az bir mac kaybettigini varsayarak) Ataturk Salonundaki Pınar KSK- Fener macında belli oluyor. Evet o mac cehennem olacaktır. Kesinlikle dışarda en az 1000 seyirci olacaktır. Ama ne olursa olsun o mactan galip ayrılacak taraf biz olacağızdır.Ama once Telekom macını burada ve daha sonra İzmir'deki olaylı galibiyetinin rovanşı olan Dacka yı deplasman da yenmemiz gerekiyor. Ki kuvvetle muhtemel yeneceğiz. Once herkesi Telekom macına davet ediyorum. Ardından herkes Karnaval'a davetlidir. Ama mactan 2 saat once orada olursanız.. Yoksa giremezsiniz... __________________