Konyaspor Yonetiminde İstifa Depremi
Futbol0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Konyaspor Yonetiminde İstifa Depremi
-
04-10-2019, 19:54:18SPOR Toto Super Lig’e 2 yıl aradan sonra tekrar yukselen ve gecmiş yonetimlerinin bıraktığı borc enkazından kurtulma yolunda adımlar atan yeşil-beyazlılarda iki yoneticinin istifa kararı aldığı oğrenildi. Gectiğimiz hafta taraftarlarla yaşadığı sorunlar nedeniyle gorevi bırakacağı konuşulan Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı’nın istifasını hazırladığı oğrenilirken, yaşanan gelişmelerin ardından yonetim dışı odaklar tarafından başlatılan baskılar sonucunda yonetimin rahat calışamaz hale geldiği konuşuluyor. SON oynanan Kasımpaşa macına da gelmeyen Hasan Dağlı’nın yakın cevresine “Kesin olarak gorevi bırakıyorum” demesinin ardından, İkinci Başkan Zeki Cimen’in de istifasını yonetime vereceği belirtildi. Yeşil-beyazlı yonetimin iki etkin isminin gorevden ayrılma kararı almasının diğer yoneticileri de etkilediği ve Hasan Dağlı ve Zeki Cimen’e yakın isimlerin de gorevi bırakacağı belirtiliyor. Bu isimlerin ise sezon başında Basın Sozculuğu gorevinden alınan İbrahim Cınar ve Ahmet Koyuncu olduğu sızan bilgiler arasında. TUM bu gelişmelerin ardından gozler ise Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’a cevrildi. Kader birliği yaptığı arkadaşlarının istifa haberlerinin ardından acıklama yapması beklenen Şan’ın nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu. Ote yandan 2014 yılının ilk aylarında Olağan Genel Kurulu’nu yapacak yeşil-beyazlı kulupte yaşanan bu gelişmelerden sonra Olağanustu Genel Kurul kararı alınıp alınmayacağı ise bilinmiyor. İstifa haberlerininden sonra transferde kritik gunler geciren Konyaspor’un gerekli takviyeleri nasıl yapacağı ise soru işareti.. Kaynak : Yeni Meram __________________