Daum, taraftarın iki mactır geri donuş yapan takıma gururla bakabileceğini soyledi Antalya’da golu yedikten sonra galibiyete ulaşmanın onemli olduğunu belirten Alman calıştırıcı, “Daha yapacağımız cok iş var” dedi. Teknik Direktor Christoph Daum Antalya deplasmanında alınan galibiyetin mutluluğunu yaşıyor. Daum “Oyun belki kaliteli değildi ama, cok onemli bir 3 puan aldık. Buna sevindim” diyerek şunları soyledi: “Galatasaray macından sonra eksiklerimizi giderme anlamında haftayı iyi değerlendirdik. Bunun sonucunda da Antalya’da olumsuz iklim koşullarında 3 puan kazandık. Şimdi oyuncularıma mukafat olarak iki gun izin vereceğim. İzin donuşu takıma test yapacağım. Buradan cıkacak sonuca gore antrenmanların dozajını yeniden ayarlayabiliriz.” ’TAKIMI KUTLUYORUM’ Bursaspor taraftarlarının takıma gururla bakabileceklerini anlatan Daum, “Eksiklerimiz, duzeltmemiz gereken bazı şeyler var. Forvet hattında gol pozisyonunu daha fazla uretebiliriz. Topu doğru adrese gondermemekten dolayı rakibe bazen oyun icinde şans verdik. Macın sonuna doğru uclu defansa donduk. Bu dakikadan itibaren mac bizim icin iyi gitmedi ama oyuncularıma kızmadım, bu sisteme hazır değildik. Bizim urettiğimiz gol pozisyonlarında atamadığımız zaman sonuc onemlidir. Takımımı kutluyorum, Zor bir deplasmandan 3 puan aldığımız icin cok mutluyum. Şimdi tamamen onumuzdeki maclara bakacağız. Cok iyi konsantre olmamız gerekiyor. Daha cok yapacağımız şeyler var” dedi. Olayspor
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- ’Eksikliklerimizi belirleyip daha cok calışacağız’