Eski İcişleri Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan ÂlÂ, Bursaspor Kulubu’nu ziyaret etti. Adnan Batır / Bursa.com - Ozluce Tersisleri’ne gelen Efkan ÂlÂ’yı Bursaspor Kulubu Başkanı Ali Ay ve Bursaspor Kulubu Yonetim Kurulu Uyeleri karşıladı. Tesislerde bulunan kış bahcesine gecen heyet ve yonetim kurulu uyeleri burada kısa bir sohbet etti. Daha sonra basın mensuplarına goruntu verilirken Bursaspor Kulubu Başkanı Ali Ay, Efkan ÂlÂ’nın ziyerinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Ali Ay konuşmasında “Sayın Efkan Âl bakanlığı doneminde bizlere cok yardımcı oldu. Aset ile olan sorunumuzun cozulmesinde bakanımızın cok buyuk katkısı oldu. Dun kendisi ile Ziraat Bankası icin de bir goruşme gercekleştirdik. İnşallah gelecek hafta kredi konusu da cozume kavuşacak. İnşallah da bizim istediğimiz şartlarda olacak. Ben kendisine cok teşekkur ediyorum. Biliyorsunuz ki Bursaspor, Bursa’nın, 3 Milyonluk şehrin bir markası. Bakanlarımız ve millet vekillerimiz Bursaspor icin cok uğraş veriyorlar. Ben daha da fazla uğraş verilmesini istiyorum. Neticede Bursaspor hepimizin kulubu ve borclarımızın tamamının bitirilmesi lazım, biz faizsiz bir Bursaspor icin uğraş veriyoruz. Sayın bakanımızın katkıları da cok fazla kendisine teşekkur ediyorum.” dedi. Efkan Âl ise Başkan Ali Ay’a teşekkur ederken acıklamalarında “Ali Ay Başkanımıza teşekkur ediyor ve başarılar diliyorum. Bursaspor Kulubu spor camiasında onemli bir marka ve yuz akı birkac takımımızdan birisi. Başarılarıyla gundeme gelmiş bir kulubumuz ve başkanımız da problemli bir zamanda goreve geldi. Gorev aldı, sorumluluk ustlendi. Bize duşen de tum kardeşlerimiz ile birlikte Bursaspor’a yardımcı olmaktır. Bursaspor kolay elde edilebilecek bir değer değil. Bursalı hemşerilerimiz de Bursaspor’u cok seviyor. Bursa’da onemli bir tamamlayıcısı olarak goruluyor. Bizlerde katkıda bulunmak istiyoruz. Elimizden gelenin fazlasını Bursaspor’a icin katkı vermek icin harcarız.” İfadelerini kullandı. Başkan Ali Ay daha sonra Efkan ÂlÂ’ya Bursaspor rozeti ve atkısı ile ceşitli hediyeler sundu. Daha sonra heyet tesislerde oğle yemeğinde goruşmelerine devam etti. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Spor
- Futbol
- Ali Ay, Efkan ÂlÂ'yı ağırladı