Selcuk ve Egemen sozleşme imzaladı Yeni transferlerimiz Selcuk İnan ve Egemen Korkmaz M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde duzenlenen torenle sozleşme imzaladılar. Genel Sekreterimiz Hasan Yener torende yaptığı konuşmada iki kaliteli oyuncu ile sozleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını soyledi. Yener, “Trabzonspor Kulubu olarak uzun suredir takip ettiğimiz, Turkiye’nin kendi alanlarında en değerli oyuncularıyla anlaştık. Bugun kendilerini Trabzonspor’a bağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yonetim kurulu olarak Başkanımız Sadri Şener’in goreve geldiğinde verdiği sozler vardı. Bu sozler doğrultusunda Trabzonspor’un onumuzdeki sezon ligde yarışacak, ses getirecek ve eski gunlerini tekrar anımsatacak bir kadro kurmak icin calışma icerisindeydik. Bu calışmaların meyvelerini topluyoruz. Genc oyuncular Selcuk ve Egemen’in onumuzdeki yıllar boyunca kulubumuze başarıyla hizmet edeceklerini duşunuyoruz. Transfer olgusu takımların yarışmalarındaki en buyuk etkenlerden bir tanesi. Biz oyuncu seciminde hem futbol kalitesini hem de kişilikleriyle Trabzonspor’a yararlı olabileceklerini araştırıyoruz” dedi. Transferde belirlenen isimlerin kadroya katıldığını vurgulayan Yener, “Bu transferin sonuclandığı anlamına gelmez. Trabzonspor’a yararları olan oyuncuları kadromuza katmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Bursaspor’dan transfer ettiğimiz Egemen Korkmaz Trabzonspor gibi cok buyuk bir kulube geldiği icin cok mutlu olduğunu dile getirerek, “Hedefleri olan bir futbolcu olarak hedefleri olan bir takımda oynayacağım icin cok mutluyum. İnşallah bu sezon başarılarla dolu bir yıl geciririz. Hedefimiz şampiyonluk olacaktır” diye konuştu. V. Manisaspor’dan takımımıza dahil olan Selcuk İnan ise transferinde emeği gecen herkese teşekkur ederek, “Hem Manisaspor hem de Trabzonsporlu yoneticilere teşekkur ederim. Ben hedefleri olan bir futbolcuyum. Trabzonspor’da cok buyuk bir kulup, buyuk bir camia. Bende hedefler doğrultusunda takımıma elimden geldiğince yararlı olmaya calışacağım” yorumunu yaptı. Ersun Yanal ile birlikte calışacağı icin ayrı bir mutluluk yaşadığını ifade eden Selcuk, “Trabzonspor’da oynamayı cok istiyordum. Ancak burada Ersun hocanın da payı cok buyuk. Kendisiyle başarılar yakalamak istiyorum” acıklamasında bulundu. Yeni transferlerimiz imza toreni sonrası antrenman sahasına cıkarak basın mensuplarına poz verdiler.
31.05.2008 13:53:00 Resmi site