Trabzonspor'da gelecek hafta yapılacak olağan genel kurul toplantısında başkanlığa aday olan Sadri Şener, başkan olması halinde bozulan dengeleri yerine getirmek icin mucadele edeceklerini soyledi. İstanbul 1967 Trabzonsporlular Derneği'nde uyelerin sorularını yanıtlayan Şener, 15 yıl aradan sonra tekrar yonetici olarak boyle bir işe soyunduğunu belirterek, ''Kulubun durumu cok ic acıcı değil. Rakamı net olarak bilmiyorum ama 40-50 milyon YTL borc yuku devralacağız. Cok sevindirici bir tablo yok. Kuluple ilgili sağlıklı bilgi alamıyoruz. Borc yukunu uzun vadede halledeceğiz'' diye konuştu. Şener, başkan olursa Trabzonspor'u eski başarılı gunlerine gotureceklerini ifade ederek, ''Can acıtıcı tedbirler alacağız. Trabzonspor'da cok iyi bir isimle anılıyorum. Boyle bir durumda başkan adayı olarak risk alıyorum. Trabzonspor'u başarılı gunlerine dondurmek istiyoruz. Yapamazsam (Yapamıyoruz) derim ama yapacağız'' şeklinde konuştu. Projeleri hakkında da bilgi veren Şener, yerel secimler surecinde Akyazı Projesi'ni değerlendirmek istediklerini belirterek, ''TOKİ Başkanı Trabzonlu. Kendisi arkadaşımız. Stadın yapımı konusunda bir Galatasaray modelini kendisinden isteyeceğiz'' dedi. Şener, yonetim kurulu listesini henuz belirlemediğini kaydederek, 6 Şubat Carşamba gunune kadar bunu netliğe kavuşturacaklarını soyledi. Transfer konusundaki soruları da yanıtlayan Şener, ''Karadeniz'e ve Trabzon yaşamına uygun futbolcu almaya onem vereceğiz. Bu şekilde transfer yapmamız halinde Trabzonspor daha kolay şampiyon olur'' derken, başkan olması halinde şu an takımın başında bulunan teknik direktor Ersun Yanal ile sezon sonuna kadar devam edeceklerini, sezon sonunda da kendisiyle bir değerlendirme yapacaklarını sozlerine ekledi. __________________