Jose Sosa: Bu sene daha iyisini yapacağız
Trabzonspor0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Jose Sosa: Bu sene daha iyisini yapacağız
-
04-10-2019, 18:33:41Trabzonspor'un kaptanı Jose Sosa, Beşiktaş macının ardından yayıncı kuruluşa onemli acıklamalarda bulundu. Trabzonspor ile Beşiktaş Super Lig'de 6. hafta macında kozlarını paylaştı. Bordo Mavili ekip sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Fırtına boylece uc haftalık puan kayıplarına da son vermiş oldu ve kendi seyircisi onunde 3 puanın keyfini cıkardı. Beşiktaş ise Abdullah Avcı yonetiminde kotu gidişatını surduruyor. Bu sezon beklentilerin aşağısında kalan Siyah Beyazlılar, aldıkları mağlubiyet ile ligin alt sıralarında kaldılar. Mucadelenin ardından Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Jose Sosa, yayıncı kuruluşa acıklamalarda bulundu. İşte Arjantinli yıldız futbolcunun mac sonu acıklamaları: "Hafta ici roportajımda insanların bize guvenmeleri ve inanmaları gerektiğini, onumuzde gecen sene gibi muhteşem bir ornek olduğunu belirtmiştim. Bu takımın gecen sene muhteşem işler yaptığını, bu sene daha iyisini yapabileceğimizi soyledim." "Bir suredir kazanamıyorduk ve istenen sonucları alamıyorduk. Taraftarımızı memnun edemiyorduk ancak bugun kazanmayı başardık ve istediğimizi aldık." "Boyle mutlu anları ailenizle paylaşmak futbolun en guzel anları. Tanrıya şukurler olsun iki meleğim var. Onların orada olmaları beni ayrıca mutlu ediyor. Golden sonra tribunde olan menajerim, kızlarım, eşim ve arkadaşlarımı işaret edip onlara armağan ettim golumu." Gazeteler __________________