Oncelikle bu konuyu acmak nereden icab etti saat su an tam 4 35 ben tan bir radyo sever olarak uykumunda kacmasından oturu aldım emektar elime frekanslar arası seyre daldım .

yuzlerce radyo frekansı arasında gezinip duruyorum sanki aynı kanalda duraksamışcasına hep aynı şarkılar.

bu aynılıklar sonrasında birbirine benzeyen kalıplaşmış kişilikler oluşuyor şoyle ornekliyebilirim tum insanlara aynı yemekten defalarca sunulursa damak tadlarının aynılaşması olasıdır..

hani bir duşunurun soyledigi gibi insan duşunen bir hayvandır duşuncelerduşunceler ayrıştırma yetenegine tekabil ederki kullanabilene...

Kriz gecirmeme neden olan şarkı Gokce kırgız dşye bir hatunun seslendirdigi kalbime gomerim o zaman şarkısıdır şarkıyı ilk dinleten bir arkadaşımdı bir video sitesinde amator cıplak sesle okuyordu hoş oldugunu duşundum

sozum ona alt yapı yapmışlar o masum ses gitmiş yerine 3. sınıf bir pavyonda kendisine uc beden bir tuvalet giydirilmişcesine ilk sahne deneyimini yaşayan ufak tereduttle şarkı soyleyişi geldi))

Kalbime gomerim o zaman
unutupta silerim o zaman
alt tarafı aşk buda işte
vazgecilmezmisin aman

kabul ediyorum ilk dinlendiğinde kulaga hoş geliyor sonrasında anlamaya calışınca basitleşiyor işte anlamakla dinlemek arasındaki ki ince cizgi demekki neymiş en cokta anlamayı unutmuş bir milletiz..

kabul edelimki duygusal bir milletiz fakat bu kadar acitasyon şarkılar neden??

icinizde kızım senin işin yokmu diyenler olucaktır gel gorki saat 4 30 yaşamaya dahil olmaya calıştıgım şehir istanbul ayrıştırmaya calıştığımda elimde kalan topu topu kalan grup dortur kimliksiz mega kentin ruhuma yansıyışı boyle olsa gerek sizinde bu tarz rahatsızlıklarınız oluyormu

herkese hayırlı akşamlar