▂▄▆★ ★ ★ MERT ALIM SATIM HIZLI GUVENLi ★ ★ ★▆▄▂
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- ▂▄▆★ ★ ★ MERT ALIM SATIM HIZLI GUVENLi ★ ★ ★▆▄▂
-
04-10-2019, 16:55:29ALIŞVERİŞ KURALLARIM - Site Uzerinden Satışım Vardır Komisyon Alıcıya Aittir. - Lutfen havale ile item alacağınızda ilk itemi istemeyin veremem. - Bircok serverda yeteri kadar referansımız bulunmaktadır. Size guven sağlamak icin elimden gelen tum uğraşları vereceğimden şupheniz olmasın. - Satıcı siz oldugunuz taktirde item almadan para gonderemem, itemlerinize teklif isterken bunun bilincinde olursanız sevinirim. Anlayışınız icin teşekkur eder, İyi forumlar dilerim. ALDATILAN MUŞTERİ, KAYBEDİLEN HAZİNEDİR... Hizmet bedeli olarak : 0,50 m almaktayım. Taraflar anlaştığı takdirde 0534 222 0909 telefon numarasından iletişime gecebilirsiniz. Telefonla iletişime gecmeden aracılık hizmeti vermiyorum DİKKAT EDİNİZ. Not : Referans notlarım ve aracılık hizmetlerimi aşağı kısımlardan inceleyebilirsiniz. GOLD BAR SATIŞI 7/24 Yapılmaktadır. Fiyatlar malum sitelerden cok da farklı değildir. Maksimum 0,50 - 1 TL arasında değişken fiyatlar gostermektedir. Guncel Stok: 0 Alış Listesi; Her Turlu Elit İteminiz Alınır TL-GB WARRIOR İTEMLERİM Rebith +13 Raptor (211 AP) Rebith +4 Chaos Wirinom (188 AP) +3 String Of Skulls +3 Diamond Ring 1x +3 Ring Of Courage 1x +3 Opal Earring 1x +3 Amulet Of Curse +7 Chaos Nebiros +7 Warrior Krowaz Set DRAKİ A.A (3 MAP) 9 ANTİ DEF - 25 HEALTH BONUS - 9 MP BONUS ASAS İTEMLERİM +9 Shard +9 Cold-Hearted Dagger (rebith +11) +9 Rogue Chitin SET (TAM) +3 Warrior Pendant DRAKİ A.A (3 MAP) 9 ANTİ DEF - 25 HEALTH BONUS - 9 MP BONUS PRIEST İTEMLERİM: +8 Lobo Hammer +2 Ring Of Life DRAKİ A.A (3 MAP) 9 ANTİ DEF - 25 HEALTH BONUS - 9 MP BONUS MAGE İTEMLERİM: DRAKİ A.A (3 MAP) 9 ANTİ DEF - 25 HEALTH BONUS - 9 MP BONUS REFERANS NOTLARİM => SATIŞ & ARACILIK LİSTEM HEMEN AŞAĞIDAKİ YORUMDA DEVAM ETMEKTE __________________