
Malzemeler
3 su bardağı sut
1 paket cilekli puding
7 corba kaşığı irmik
7 corba kaşığı tozşeker
1 paket vanilya
1 corba kaşığı tereyağı veya margarin
Uzerini bulamak icin:
Hindistancevizi
Hazırlanışı
Merhabalar sizlere canınız tatlı istediğinde veya ani gelen misafire kolaylıkla on dakikada hazırlayacağınız harika bir tarif vermek istiyorum. Tencereye sut irmik şeker ve pudingi koyup orta ateşte goz goz olana kadar pişirin. En son vanilyayı ve yağı ekleyip karıştırın( koyu kıvamda olacak endişelenmeyin ) soğumaya bırakın soğuyan tatlıdan elinizi hafif ıslatarak toplar koparıp yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayın ,buzdolabında yarım saat dinlendirip servis edin .Her turlu pudingle yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
kaynak
__________________