Malzemeler
500 gram tavuk goğsu
6-7 mantar
Yarım cay bardağı sut
1 tatlı kaşığı fesleğen
Tereyağ
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı salca
1 tatlı kaşığı şeker
1 sarımsak

Hazırlanışı
Oncelikle tavukları mumkun olduğu kadar minik minik kupler halinde doğrayalım. Tereyağ ve sıvı yağ koyduğumuz tavaya eti atalım. Ama cosss sesi gelsin Daha sonra yuksek ateşte suyunu cekene kadar bir guzel pişirelim. Sonra yine kucuk kucuk doğradığımız mantarları da ekleyelim. Biraz mantarlarda oldukten sonra sarımsak, salca, şeker, fesleğen ve sutu de ekleyip biraz daha pişirelim ve kapatalım. Ocağı harcımız tamamdır.
Yumuşayan milfoyleri biraz elimizde acalım. Milfoyun her iki kenarından şeritler kesin. Ortasına harctan koyup sac orgusu yapalım ve bitince ustune erimiş tereyağ ve yumurta sarısı surup doğru fırına şimdi kısa bir beklemeden sonra tarifimiz hazır.

kaynak

__________________