Gecen sezona Fenerbahce’de başlayan ve ikinci devrede Caykur Rizespor’a transfer olarak takımın ligde kalmasında buyuk pay sahiplerinden biri olan Aatif Chahechouhe, bu sezon başında Antalyaspor’a imza atmıştı. Super Lig’de gectiğimiz hafta oynanan ve 3-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor macında bu sezonki ilk golunu atan Aatif, bu akşam Kadıkoy’deki Fenerbahce mucadelesi oncesi FANATİK’e konuştu. 33 yaşındaki Faslı yıldız, hem takımın durumu hem de zorlu karşılaşmayla ilgili şunları soyledi: “Antalya’da ailem ve ben cok mutluyuz. Şehir ve hava cok guzel. Kulup, stat ve tesisler harika. Cok iyi bir takıma geldim. Hocamız ve başkanımız, takımın daha iyi olması icin ellerinden geleni yapıyorlar. Sezonun başında sakatlığım vardı ve daha iyi duruma gelince ilk 11’de oynamaya başladım.” ‘Artık kolay mac yok’ “Bir oyuncunun kafasının rahat olması cok onemli. Henuz istediğim seviyede değilim ama zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum. Yeni Malatya karşısında attığım gol elbette moral olarak cok iyi oldu. Malatya zor bir takım ve kazanmak her acıdan takıma ozguven verdi. Sezon sonu nerede oluruzun cevabını vermek şu an zor. Ligin cok başındayız. Ancak şu cok acık, Super Lig’de artık kolay bir mac yok. Kimsenin mactan once kazanacağı garanti değil. Bu sezonun herkes icin zor gececeğini duşunuyorum.” ‘Hedef her zaman kazanmak’ “Fenerbahce’ye karşı elbette zor bir mac oynayacağız. Ligin en guclu takımlarından biri ve Kadıkoy’de her rakip icin orada oynamak kolay değil. Malatya karşısında aldığımız galibiyetin de moraliyle orada iyi bir performans gostereceğimizi duşunuyorum. Hedefimiz tabii ki her macı kazanmak. İyi oynarsak, mutlaka puan ya da puanlarla ayrılabiliriz. Bu ligde hic kimseden cekinmiyoruz. Fenerbahce’den de korkmuyoruz. Sahaya cıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Aatif'dan Fenerbahce acıklaması: Kadıkoy kimin icin kolay ki!