Mustafa Topaloğlu : Şimdi.. bu forum varya.. eee.. bak şimdi iki elin sesi var.. (saclamaya başladıı an)
Maraton Programı (Erman Hoca, Şansal Buyuka) : Veeeeeee forumun en heyecanlı ennnn guzel yazılarını az sonra uğur oynatıcak.. evet hoccam koca bir forumtr.CoM ligi geride kaldı neler diceksin ? şimdiiee şansal bakıosun foruma insanlar yazıo edio daa be arkedaşşşşş o Fontların hali ne? Ama Hoccam yani şimdi olmuyo sen bole ikide bir mudahale cık ayıp yani.. Neyse oynat uğurCum..
İbrahim tatLıses: Şimdi o gurban olduum foruma diyorumki Sizi seviyorum lan Allaaaah cezanızı vereceK bide şarkı yoliim Soliimmmi Solimmi hadi solimm eheheh Foooorumummmmghh sana omrumu verdim ForumuMmmGh seni senden cooookkhh SeVdimgh ForUmumGhh ahhhhhhhhhhh forumumghhh...Lebbeyyyyyyyykkkkkkk yueeehh ulaa
Uğur Dundar: Evet sevgili sayın seyirciler tuyler urperten bir dosyayla karşınızdayız... emniyetle ortak gercekleştirdiğimiz bir operasyonda yasadışı insanları kendine ceken bir forum yakaladık.. forumtr.CoM Tuyler urperten bu dosya az sonra ekranlarınızda Arena farkıyla.. Cocuklarınızı lutFen ekrandan uzak tutun..
Bulent ersoy : Dunnyaa guzelleriii ablanız forumtr.CoMa kurbannn olsun.. Kemancıııı SuLeYMaNnnnn tırmalaaaa yavrucumm ohhhhh sefamız olsunnnn
Tayyip Erdoğan: Evet kaynak araştırma komisyonu forumtr.CoM forumunu ozelleştirmeye karar verdi... şimdi bunu bir şarkıyla kutlayalım."berabeeer yuruduuuk biiiz buu yollardaaaa..."
Mesut Yılmaz: forumtr.com .......(tik tak tik tak tik tak tik tak ... yarım saat sonra..) ...forumu.......(tik tak tik tak tik tak tik tak ...)... ee..
Reha Muhtar: Efenim, bu gun bir forum keşfettim, bir forum keşfettim, forum kefettim, keşfettim.. forumtr.CoM internette gezerken rastladım.. İnternette gezerken rastladım.. GEzerken rastladım.. restladım..
Cagla SIKEL: forumtr.CoM dimi, bilmez olur muyum. Gecen Full_Moon_54'e bi PM attim "Tostumu yedim seni bekliyorum" diye sevgilisi sacimi basimi yoluyodu, ayrilik raddesine geldiler hahahaha
Deniz Akkaya: forumtr.CoM? Nerden bileyim ben yahu. (Birkeresinde Cumhuriyetin kurulus tarihi icin Nerden bileyim ben gibi bi cevap vermisti o bakimdan)
Hulya Avsar: forumtr.CoM guzellik yarismasina katildim, beni 2. sectiler . 1. olan da guzel olsaydi bari. Sampiyon benim kardesim. Ayrica firatucar nin p.p.suna bi el attim guzeldi Allah icin
Beyaz: Nasil guzel bi forum, nasil guzel annatamam. Alemlewe akiyosun, oha falan oluyosun.
Necmettin Erbakan: Aziz ve muhterem din kardeslerim, kurtulduk, beraat ettik, bir forum buldum, kurtulusumuz gerceklesicek Allahin izniyle
Metin Senturk: forumtr.CoMa girdim, konulari okudum okudum guldum, okudum okudum guldum, resimlere baktim gozum gonlum acildi. Bayram ettim. Seda bacim sende gir bak super bi forum burasi.
Saadettin TEKSOY: evet sayın seyircileeer. forumtr.CoM bir inanılmazı daha gozler onune seerdi. (burada işaret parmağı kameramanın gozunu cıkarmak ister gibi uzanıyor ) inanılması guc ama sevgili seyirciler forumtr.CoM kilo verdirtiyooor. foruma girenler burada nasıl olduklarını anlamadan kilo veriyorlaaarrr. bakın , bakın veriyorum işte.. bismillahirrahmanirrahim ... sizde inanamadınız değil miii
beeenn saadettiiin TEKSOOYY forumtr.CoM haber Turkiyenin herhangi bir tarafiiiiii
Reha Muhtar: Full_Moon bey, eee İck bey bu forumu milletin israrlarin kurtulmak icin mi actiniz. Acarken aci duydunuz mu? Aci varmiydi aci? Bu PM mevzuunu betelgeusenin dirdirindan kurtulmak icin mi kazdiniz aman actiniz aman yaptiniz yani
zerrrin ozer:ben İck'i tebrik ediyorum.canım benim ya yureğini ortaya koymuş.forumtr.CoM daki yazılarıni okudukca,resimleri gordukce "ıııııııııı" die gulesim geliyorrrr...ıııııhhııııhhhıııı.....
Avrupa Yakasi dizisinin oyuncularinin forumtr.CoM hakkinda soyledikleri:
Asli: Valla 30 yasima geldim, evde kaldim ama boyle bi forum gormedim Fatos. Gul Allah gul, bayiliyorum. Eger Cem bana yuz vermezse ordan bi koca bulabilir miyim acaba kendime?
Volkan: Sertac, lan olum forumtr.CoM'u duydun mu? Oraya kendimizi bi atarsak varya paraya para demiycez olum. Yaprak uye olmus oraya, herifin biri asiliyomus, bi uye olayim bak nasil daatiyorum orayi. "Noooluyo lan burda" diye bi dalicam ortama, kacacak delik arasin o hergele bakalim.
Sertac: Volkaaaan, akalim olum forumtr.CoM ortamlarina, bole DJ hesabi. Fatos'ta uye olmus mudur acaba oraya?
Selin: Aaayyyy Sesuuuuuu, sana soyluyorum ama anlamiyosun ki beniiiiiiii.forumtr.CoM diyorum**********.CoMmmmm yani yuuuhhh falan cuuussss falan oluyorum sanaaaaa. Anlamamakta israr ediyosuuunnn. Bak kal geldi resmeeeen. Cik, cik, cik. Yapma yani yaaaa.
Fatos: Ay ben ask kadiniyim Asli biliyosun, ole yakisikli, deli dolu adamlar varsa ok bu is.
Sehsuvar: Yani Asli, bu Cem mevzuu seni ne hallere dusurdu goruyosun, halbuki bak burda Anadolunun bagrindan kopmus, Anadolunun yakici gunesiyle kavrulmus bir adam var. Sen hala forumtr.CoM diyosun Asli yaaa.
Yaprak: Bak Selin, forumtr.CoM 'un sayfalarinda Volkana asilirsan bozusuruz ona gore yani. Aranizda hicbisey olamaz soyliyeyim sana.
Selin: Ay Yaprak, sana kac kere solediiiiim, Volkanla ben arkadasiiiiiiizzzzz, arkadasiz anliyo musun beni. Onunla aramizda bisey olamaz yaniiiii. Hem Kubilaylayli de forumtr.CoM da niye Volkana asilayim ben yaaaaa. Anlatamiyorum sana bak, Biiiiiiizzzzzzz Volkanlaaaaaaaaaaa arkadasiiiiizzzzzzzz anliyo musun arkadasiiiiizzzzzzz. Oha falan yani Yaprak.
Tahsin Bey: ifocum, forumtr.CoM diye bisey varmis, internette miymis neymis. Valla neler cikartiyolar, basimiza tas yagacak tas.
Ifo: Ayyy Tahsin Bey, soyleme bana boyle seyler, sinirlerim bozuluyo aaaaaaaa. Bak geliyolar yine bana sagdan