S> LOGOSDA lvl 72 311 k np human asas YsG itemlı (in,ib,rol,dual shard8)
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- S> LOGOSDA lvl 72 311 k np human asas YsG itemlı (in,ib,rol,dual shard8)
-
04-10-2019, 13:33:15Başlıktaki gibi YsG yi satıyorum. İtemları aşağıdaki gibidir. İtemlar veya char parca parca satılık değildir. Alacak arkadaşa butun itemları ve charla birlikte alması gerekmektedir. Butun skilleri acık kullanılabilir durumda. YsG Human asas lvl 72 %2 311.000 np - Dual shard +8/80 ikiside rebirth değil. - Dual ROL +0 - İron Necklace +0 - İron Belt +0 - Elf-Metal Earring +0 - Silver Earring +0 - +7 Shell bot,pauldron,pads ve helmet - +8 Shell Eldiven - Defans valkry helmet ve pad. - +7 Dagger Def, Spear def, Axe def, Club def chitin armorlar. - +8 hp undying set. - +8 str set. - innde +1 sheller,chitinler,talialar,ewil ganimetleri falan. - 1.100.000.000 nakit para. - 22 gun bronze premium Char bizzat kendimin, gizli sorusu maillleri odeme bilgileri mevcut. Charın tamamını pazarlıksız 1500 YTL ye satıyorum. Sadece ankaradan alıcılarla ilgileniyorum. Şu anda itemları tek tek satmayı duşunmuyorum, lutfen ben shard alıcaktım şunu alacaktım diye eklemeyin. Charın tamamını ve belirttiğim fiyata almayı duşunuyorsanız msn :[email protected] [IMG]http://img266.**************/img266/949/kkxa7.jpg[/IMG] __________________