Gokhan gozden duştu
Beşiktaş0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Gokhan gozden duştu
-
04-10-2019, 13:30:25St.Etienne’in Sportif Direktoru Omar De Fonseca, siyah-beyazlılara 4 milyon Euro’luk teklifte bulundu. Ancak Demiroren bunu geri cevirdi. Sakatlığı nedeniyle F.Bahce ve Sheriff maclarında forma giyemeyen futbolcuyu satmayı duşunen siyah-beyazlılar, menajeri Ceylan Calışkan’a da haber verip, 6 milyon Euro’ya her kulube verebileceklerini bildirdi. St.Etienne’in yanı sıra, Bordeaux’un da ısrarla renklerine katmak istediği Gokhan Zan icin iki kulubun de bonservis bedeli konusunda en fazla 4.5 milyon Euro’ya kadar cıktığı, bu nedenle de Beşiktaş’ın bu rakama sıcak bakmadığı oğrenildi. Sezon sonunda Beşiktaş ile olan mukavelesi sona erecek olan Gokhan Zan’ı iyi bir fiyata elden cıkartmayı planlayan siyah-beyazlı yonetim kurulunun, fiyatta en son 5 milyon Euro’ya inebileceği belirtildi GOKHAN SICAK DEĞİL Bu arada kampta yeteri kadar hazırlık karşılaşması oynamadığı icin teknik direktor Ertuğrul Sağlam’ın da satılmasına karşı cıkmadığı Gokhan Zan’ın ise yakın cevresine Beşiktaş’tan bu sezon ayrılmak istemediğini vurgulayarak “Bu sene inşallah Şampiyonlar Ligi’ne kalacağız. Eğer teknik direktorumuz Ertuğrul Sağlam da beni takımda oynatacak olursa, kendimi daha iyi gosterip, Avrupa’da cok buyuk bir kulube gitmek istiyorum. Ayrıca Beşiktaş forması altında da bir şampiyonluk yaşamak en buyuk arzum. Bu nedenle şu an icin takımdan ayrılmak gibi bir duşuncem bulunmuyor” dediği oğrenildi. Kaynak: Vatan 11.08.2007 __________________