Gulaş Corbası (4 Kişilik)

Malzemeler:

1 Corba Kaşığı Tereyağı
150 gr Kuşbaşı Dana Eti
1 Adet Soğan
1 Adet Patates
1 Adet Kereviz
4 Su Bardağı Su
1 Adet Kırmızıbiber
1 Tatlı Kaşığı Salca
1/2 Demet Dereotu
Tuz, Beyazbiber

HAZIRLANIŞI :
Oncelikle 1 corba kaşığı margarini tencereye alın. 1 Adet soğanı rendeleyin. Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de kucuk doğrayıp tencereye ekleyin. 4 su bardağı suyu ilave edin.
Salcayı da hafifce sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmış dereotuyla susleyip sıcak servis yapın.
__________________