Beşiktaş Kulubu Başkanı Fikret Orman, Hatay’da gittiği Kartal Yuvası mağazasında taraftarlarla buluştu. Beşiktaş Kulubu Başkanı Fikret Orman, Hatay’da taraftarlarla buluştu. Orman, Hatay ziyareti kapsamında, bin 200 metrekarelik tek parca taban mozaiğinin de yer aldığı otelin alt kısmında bulunan muzeyi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Antakya’daki Kartal Yuvası mağazasına gelen Orman, burada taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Orman, taraftarlara imza verip, onlarla fotoğraf cektirdi. Gazetecilerin, taraftarların ilgisini nasıl değerlendirdiğini sorması uzerine Orman, "Ben taraftarım, bunun icinden geliyorum, bu rol olarak değil de severek yaptığım bir şey... Onların icinden geliyorum, bir sure sonra da oraya doneceğiz işte, 2 bucuk senem kaldı, ondan sonra da taraftarlığa doneceğim." diye konuştu. Orman, Niğde’de gecirdiği trafik kazasında eşi Zuhal Karabork’u kaybeden Hatay Emniyet Muduru Kamil Karabork’e de başsağlığı dileğinde bulundu. Gazeteler __________________