Van der Sar'ın Nihat Korkusu
Beşiktaş0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Van der Sar'ın Nihat Korkusu
-
04-10-2019, 13:21:18Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United, Wolfsburg, CSKA Moskova ile eşleşti ve ilk macını 15 Eylul 2009 Salı gunu, grubun favorisi İngilizler’le oynayacak. Manchester gercek anlamda bir yıldızlar topluluğu ve futbolla ilgilenenler coğunlukla onları favori gosteriyor. Ancak Avrupa’da ‘yılın kalecisi’ secilen Manchester’ın ‘1 numarası’ Edwin van der Sar hic de oyle duşunmuyor. Soz, Hollandalı file bekcisinde: Nihat Kahveci cok tehlikeli... “Beşiktaş’la eşleştiğimiz icin mutluyum, cunku İstanbul’u cok seviyorum. Fakat bu şehrin bir de kotu tarafı var, dunyanın en guclu takımları icin bile zor bir deplasman. Orada puan almak icin gercekten cok iyi oynamak zorundasınız. Beşiktaş seyircisini biliyoruz, rakiplerini buyuk baskı altına alıyorlar. O sahaya konsantre olmadan cıkarsanız, kazanmanız kesinlikle imkÂnsız...” “Grupta favori tabii ki biziz. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde artık takımlar guc olarak birbirine cok yakın ve grupta rahatlıkla birinci olacağımızı şimdiden soylemek yanlış. Sonucta diğer takımlarda da kaliteli isimler var. Beşiktaş’ı Avrupa’da herkes tanıyor. Stattaki muthiş atmosferi herkes biliyor. Ben, futbolcularından Nihat’ı cok beğeniyorum. Ne kadar tehlikeli olduğunu, Avrupa Şampiyonası’nda herkes gordu.” Rooney o sozleri soylememiştir... “Rooney’in basında yer alan değerlendirmelerine gelince... Rooney cok eğlenceli birisi. Ayrıca iyi golcu. Gencken hatalar yapıyordu, ancak şimdi daha tecrubeli ve sadece futbolu duşunuyor. Beşiktaş hakkında o sozleri soylediğine inanmıyorum.” __________________